Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrLjetni katalog ODMOR


 
 
Dragi naši "ljetoljupci"...

Kao i svake godine, kompas.hr je za Vaš, s nestrpljenjem očekivani, ljetni odmor pripremio mnoštvo zanimljivih ponuda, novih destinacija i odličnih akcija.

Ove smo godine za Vas pripremili brojne posebne ponude za obitelji s djecom, označene kao “OBITELJSKI ODMOR” i kreirane po principu CIJELA OBITELJ = JEDNA CIJENA! Uz brojne objekte iz naše ponude koji omogućuju besplatan boravak za jedno ili čak dvoje djece do određene dobi, za Vas smo izdvojili i posebnu ponudu ljetovanja za obitelji s djecom po povoljnim cijenama - smještaj za četveročlanu obitelj - dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Na tragu prošlogodišnjeg uspjeha naših hit destinacija i ove smo godine pripremili čak tri destinacije po izuzetno povoljnim cijenama, označene kao HIT LJETA. To su Jelsa i Vrboska na Hvaru za ljubitelje mirnog odmora, suncem okupanih skrivenih plažica i lješkarenja u sjeni mirisnih borova i Biograd na Moru za ljubitelje aktivnijeg odmora, noćnih izlazaka i večernjeg “šušura” na rivi. Za sve one koji ne žele putovati automobilom, ove su destinacije idealan izbor, jer smo za Vas omogućili i organizirani prijevoz autobusom do otoka Hvara svake subote.

Mislite sunce, mislite more... mislite Kompas...

Vaša kompasova “ljetna ekipa”!
besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

   Najpovoljniji
obiteljski odmor
  Hit ljeta Jelsa
  Hit ljeta Vrboska
  Hit ljeta Biograd
             

  Istra   Kvarner   Sjeverna i srednja
Dalmacija
  Južna Dalmacija
             
  Ukoliko želite, kompletan katalog (30 MB) možete preuzeti ovdje.