Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrSt. Giles International - San Francisco

Škola St. Giles International nalazi se u samom centru San Francisca, u neposrednoj blizini svih glavnih turističkih atrakcija. Škola zauzima prostor dviju povijesnih zgrada preuređenih u moderni poslovni centar. Polaznicima je na raspolaganju besplatni bežični internet, knjižnica, kafeterija, interaktivna ploča, multimedijalni centar sa 50 računala te izdvojeni prostori za odmor za polaznike koji pohađaju platinum tečaj.
www.stgiles-international.com

VRSTE TEČAJEVA

PLATINUM GROUP

 • nastava se sastoji od 15, 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno (1 školski sat = 50 minuta), a odvija se u malim grupama do najviše 5 polaznika.
 • osim na usavršavanju znanja poslovnog jezika, naglasak je na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih na poslovnim sastancima, vježbanju tečnosti u govoru, usavršavanju vještina prezentiranja i pregovaranja, temama vezanima uz kulturološke različitosti itd.
 • grupni tečaj moguće je kombinirati sa one-to-one nastavom.
 • potrebna razina znanja je 'elementary (A2)'
 • minimalno trajanje tečaja: 1 tjedan

PLATINUM ONE-TO-ONE

 • nastava se sastoji od 15, 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno (1 školski sat = 50 minuta) individualne poduke
 • struktura nastave je u potpunosti fleksibilna i prilagođena potrebama polaznika
 • za poslovne ljude s vrlo malo vremena
 • naglasak je na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih na poslovnim sastancima, vježbanju tečnosti u govoru, usavršavanju vještina prezentiranja i pregovaranja
 • ovisno o profesiji polaznika i njihovim potrebama, nastavu i teme koje se obrađuju je moguće fokusirati na specijalizirana područja poput prava, financija, medicine, novinarstva, HR, avijacije, menadžmenta, marketinga itd.
 • minimalno trajanje tečaja: 1 tjedan

 GENERAL ENSLISH + ENGLISH FOR TOURISM

 • tečaj za polaznike koji rade u turizmu ili za one koji se koriste engleskim jezikom kada putuju (poslovno ili privatno)
 • radi se na razvoju i primjeni specijalnog vokabulara i struktura potrebnih za industriju turizma ili za upotrebu tijekom putovanja
 • sadržaj se prilagođavam željama i potrebama studenta, a pokrivati će teme kao što su: hoteli, turističke agencije, izleti, restorani, novac i zdravlje
 • tečaj se sastoji od 28 sati (28 x 50 min) tjedno nastave, 20 sati nastave općeg engleskog jezika u grupi i 8 sati individualne nastave koja se fokusira na engleski u turizmu
 • trajanje tečaja: 4 tjedna

SMJEŠTAJ

OBITELJI
Smještaj je moguć u obiteljima standard i superior. Standard obitelji smještaj je osiguran u jednokrevetnim ili dvokrevetnim soba, wc/tuš se dijeli sa ostalim ukućanima, dok je u obiteljima superior smještaj organiziran u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom ili kupaonicom na katu koja se dijeli sa ostalim ukućanima. Sve obitelji nalaze se na 30-45 minuta javnim prijevozom do škole.

REZIDENCIJA VANTAGGIO GARLAND
Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja s doručkom. Standard sobe su opremljene mikrovalnom i malim hladnjakom, a kuhinju dijela sa ostalim polaznicima. Superior sobe opremljene su kuhinjskom nišom (ormarići, sudoper, mali hladnjak, mikrovalna, aparat za kavu, posuđe, tanjuri i čaše). Zamjena ručnika i plahti jednom tjedno. U rezidenciji se nalazi i društvena soba sa TV-om i stolom za biljar.  Od škole je udaljena 10 minuta  hoda.

REZIDENCIJA VANTAGGIO ABIGAIL
Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja s doručkom. Rezidencija sadrži slijedeće: WiFi u svim sobama, kontinentalni doručak, kuhinja se dijeli sa ostalim polaznicima, zamjena ručnika i plahti jednom tjedno, praonica rublja (doplata za žetone), dnevni boravak sa TV-om i stolom za biljar. Od škole je udaljena 15 minuta  hoda.

REZIDENCIJA VANTAGGIO TURK
Smještaj u novoobnovljenoj rezidenciji u centru grada u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja s doručkom. Svaka soba ima svoju mikrovalnu i mali hladnjak, a kuhinja se dijeli sa ostalim polaznicima. U sklopu rezidencije nalazi se i praonica rublja. U svakoj sobi nalazi se stol, besplatni WiFI, TV i telefon. Zamjena ručnika i plahti obavlja se jednom tjedno. Od škole je udaljena 15 minuta  hoda.

SPAULDING REZIDENCIJA
Nalazi se na Union Square-u, u srcu shopping i zabavnog dijela San Francisca. Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja s doručkom. Sobe su opremljene sa TV-om, mini hladnjakom i internetom. Kuhinja se dijeli sa ostalim polaznicima isto kao i praonica rublja. Od škole je udaljena 5 minuta  hoda.

KENMORE RESIDENCE CLUB
Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom ili kupaonicom koja se dijeli na katu. Ima 24-satnu recepciju i osigurani ulaz. Svaka soba ima telefon, dnevni boravak sa TV-om, game room, knjižnicu i praonicu rublja. Besplatni Internet.