Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrSt. Giles International - New York

Škola St. Giles International nalazi se u atraktivnom i obnovljenom art-deco uredu na Petoj Aveniji u srcu Manhattana. U blizini škole nalaze se Empire State Building, Macy, Greenwich Village, Times Square. Polaznicima je na raspolagnaju bežični Internet, digitalna knjižnica, knjižara, interaktivna ploča, multimedijalni centar sa kompjutorima, kafeterija te izdvojeni prostori za odmor za polaznike koji pohađaju platinum tečaj.

VRSTE TEČAJEVA

PLATINUM GROUP 

 • nastava se sastoji od 15, 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno (1 školski sat = 50 minuta), a odvija se u malim grupama do najviše 5 polaznika.
 • osim na usavršavanju znanja poslovnog jezika, naglasak je na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih na poslovnim sastancima, vježbanju tečnosti u govoru, usavršavanju vještina prezentiranja i pregovaranja, temama vezanima uz kulturološke različitosti itd.
 • grupni tečaj moguće je kombinirati sa one-to-one nastavom.
 • potrebna razina znanja je 'elementary (A2)'
 • minimalno trajanje tečaja: 1 tjedan

 PLATINUM ONE-TO-ONE

 • nastava se sastoji od 15, 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno (1 školski sat = 50 minuta) individualne poduke
 • struktura nastave je u potpunosti fleksibilna i prilagođena potrebama polaznika
 • za poslovne ljude s vrlo malo vremena
 • naglasak je na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih na poslovnim sastancima, vježbanju tečnosti u govoru, usavršavanju vještina prezentiranja i pregovaranja
 • ovisno o profesiji polaznika i njihovim potrebama, nastavu i teme koje se obrađuju je moguće fokusirati na specijalizirana područja poput prava, financija, medicine, novinarstva, HR, avijacije, menadžmenta, marketinga itd.
 • minimalno trajanje tečaja: 1 tjedan

SMJEŠTAJ

OBITELJI
Obitelji su smještene na Manhattanu ili izvan Manhattana.  Smještaj je moguć u obiteljima standard i superior. Kod obitelji izvan Manhattana smještaj je moguć u jednokrevetnim ili dvokrevetnim soba, wc/tuš se dijeli sa ostalim ukućanima, dok je u obiteljima na Manhattanu smještaj organiziran u jednokrevetnim sobama, wc/tuš se dijeli sa ostalim ukućanima. U superior obitelji moguć smještaj u sobi s vlastitom kupaonicom (na upit).

NEW YORKER RESIDENCE
Nalazi se u blizini robne kuće Macy's, i na pješačkoj udaljenosti od škole. Smještaj je moguć u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja (bez obroka). Na katu se nalazi kuhinja (nema posuđa, može se povoljno kupiti u blizini rezidencije, te postoji mogućnost najma istog), dnevni boravak, te je klimatizirana, a ima i fitness centar i 24 satno osiguranje. Od škole je udaljena 15 minuta  hoda.

REZIDENCIJA 1760
Odlično opremljene dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom. Sve su sobe klimatizirane, sadrže hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kabelsku TV, LCD TV, wifi. Zgrada rezidencije je nedavno renovirana te se nalazi nekoliko minuta od Central Parka i muzeja Metropolitan. Stanica podzemne željeznice nalazi se dva bloka od rezidencije. Zajednička kuhinja i dnevni boravak na raspolaganju su svim studentima. Škola je udaljena  25 minuta vožnje podzemnom željeznicom.

REZIDENCIJA VANDERBILT
Rezidencija se nalazi u srcu četvrti East Side, u blizini Grand Central Train Station, United Nations, New York Public Library, MoMa, Rockefeller Centra i 5th Avenue. Od škole je udaljena 20 min vožnje javnim prijevozom. Smještaj je omogućen u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama koje imaju TV, klimu, sef.  wc/tuš se nalazi na katu i dijeli se sa ostalim polaznicima. Besplatni Internet moguć u lobiju rezidencije. Uz doplatu moguć je pristup bazenu i teretani.

MANHATTAN SCHOOL OF MUSIC
Rezidencija se nalazi u blizini Lincoln Centra, Metropolitan Opere i New York City Ballet. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, wc/tuš se dijeli sa ostalim polaznicima (8-10 studenata).  Plahte, deke i jastuci su osigurani. Studentima je dostupna praonica rublja, dvorana za vježbanje i dnevni boravak s TV-om. Besplatan Internet na svim katovima. Škola je udaljena 30 minuta vožnje podzemnom željeznicom.