Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMobilne kućice Terme Village

Kategorija:
Mjesto: Slovenija, Terme Čatež
 
exterier
terrace
living room
room

Osnovne informacije

pristup automobilom kućni ljubimci nisu dozvoljeni
prijava od: 16 sati odjava do: 10 sati
smještajne jedinice:
od:     do:    
 

mobilne kućice za 2 + 3 dodatna ležaja

Osnovne informacije

površina smještajne jedinice 34 m2 dnevni boravak sa ležajem 1 kom
broj spavaćih soba 2 terasa
klima parkiralište - besplatno

Kuhinja

štednjak mikrovalna pećnica
hladnjak

Kupaonica

kupaonica s tušem
 
Smještaj
Usluga
A
01.10.-22.12.
B
26.12.-01.01.
1/2+3 mobilne kućice noćenje 685 kn
1 noć
-
1/2+3 mobilne kućice Božićno-novogodišnji paket - 1.225 kn
1 noć
Navedene cijene su po osobi za smještaj u hotelskim i drugim sobama dok je za smještaj u apartmanu cijena izražena po smještajnoj jedinici (apartmanu), ukoliko nije drugacije navedeno.

Navedene dnevne cijene vrijede za boravke od najmanje 7 dana. Ukoliko je boravak kraći,cijena se u pravilu uvećava za 10-30%, a dodatak će biti uračunat čim unesete sve elemente potrebne za potvrdu rezervacije.
Plaćanje na licu mjesta: boravišna pristojba 0,64 € po osobi dnevni i prijava 1,50 € po osobi jednokratno
Obavezan depozit kod dolaska u visini 100 €
 

Foto galerija

Opis mjesta

Dodatni sadržaji
Zimska Termalna Rivijera
čar ljeta tijekom cijele godine
Ispod tri kupole na raspolaganju Vam je: više od 1800 m2 natkrivenih vodenih povrina, bazen s valovima, bazen nepravilnog oblika s prolazom u vanjski bazen i dječji bazen, nekoliko tobogana, brza rijeka, whirlpooli, vodeni tok, vodene gljive (slap), masažna lezišta, slapovi, ručne masaže i solarij, restoran i bistro, “drvo doživljaja” i Sauna Park s 8 različitih sauna, bazen za rashlađivanje, terasa i livada za sunčanje, tobogan i skakaonica i kamikaza, staza za skijanje na vodi, dječji bazen s gusarskim brodom, vulkansko brdo sa slapovima, spilje za masaže i opuštanje...

Ljetna Termalna Rivijera
Otvorena je od kraja travnja do početka listopada s više od 10.000 m2 vanjskih bazenskih površina s termalnom vodom i raznolikom ponudom vodenih užitaka, dječji vodeni park s igračkama, gusarski otok, spora rijeka, olimpijski bazen, dječji bazen, whirlpooli, tobogani, vodena klizališta, bazen s valovima, slapovi i brzaci, umjetno jezero, novi adrenalinski tobogan,…

Centar zdravlja i ljepote u Hotelu Terme
Zdravlje je naše najveće bogatstvo. U centru zdravlja i ljepote u Termama Čatež posebna pažnja namijenjena je održavanju i jačanju zdravlja.

Spa & Wellness centar Hotela Čatež
Spa & Wellness centar uređen je u dva međusobno prepletena kruga. U različito opremljenim prostorijama izvodimo programe za pojedince i parove. Mekana svjetlost prostora daje nadahnuće nježnosti, intimnosti i potpune opuštenosti. Uđite u tihi svijet beskonačnog ugađanja.
Samo 30 km od Zagreba nalaze se Terme Čatež - termalno i turističko središte u Sloveniji s bogatom ponudom programa i zabave. U Termama Čatež pronaći ćete sve to Vam je potrebno za ugodan boravak i aktivan odmor: ugodne hotele, apartmansko naselje i kamp, 12.000 m2 termalnih vodenih površina, sportski i poslovni centar, kao i golfsko igralite u Mokricama. U centru zdravlja i ljepote možete porazgovarati s liječnikom i predati se u ruke iskusnim fizioterapeutima i maserima. Boravak si možete učiniti potpunijim s izletima u bližu okolicu.
Pristup/udaljenost: Zagreb - Bregana - Čatež; 30 km
 
Više Terme Čatež