Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrHotel Zagreb

Kategorija:
Mjesto: Slovenija, Rogaška Slatina
 
panorama
room
restoran Kristal
bazen

Opis hotela

Hotelska ponuda: hodnikom povezan s hotelom Sava
1/2 soba: sat TV, telefon, mini bar, kada, bez balkona
Prehrana: buffet doručak, ručak i večera klasično posluživanje uz salatni i desertni buffet; mogućnost dijetalne, bezglutenske i ayurvedske prehrane

Osnovne informacije

Termalna voda
U bazenima Lotus terma Spa & Beauty kupat ćete se u termalnoj vodi koja se preporučuje za kronične degenerativne potekoće kralje nice, udova i zglobova, neuralgije, stanja poslije ozljeda i operacija, preventive osteoporoze...

Rekreacija i zabava
U blizini Grand hotela Sava i Zagreb nalaze se teniski tereni, zatvorena dvorana za tenis i squash, sportski park s mini golfom, terenom za boćanje, dječjim igralitem i trim stazom. U okolici se nalaze lijepo uređeni putevi za šetnju, a biciklom možete otići do slikovitih Kozjanskih sela. Možete si priuštiti i doživljaj lova, ribolova, jahanja, posjet vinskim cestama, igranje golfa…

LOTUS TERME
Nalaze se u sklopu hotelskog kompleksa Sava/Zagreb. U Lotus termama pronaći ćete kompleks bazena koji svakome omogućuje opuštanje po vlastitoj mjeri, whirlpoole, tursku i finsku saunu te tepidarij. Wellness centar Lotus terma ponudit će Vam razne masaže, terapije i opuštajuće programe. Tehnike otklanjaju umor, nemir, napetost, glavobolje i bolove u miićima. U Lotus termama pronaći ćete specijaliste za izvođenje ayurvede, istočnjačke medicine. Izvodi se i ayurvedsko savjetovanje. Početkom 2007. otvoren je i centar tradicionalne tajlandske terapije SAWAN, u kojem će Vas tehnikama istočne medicine i terapije maziti stručnjaci tajlandskih masaža.
smještajne jedinice:
 
Smještaj
Usluga
A
14.01.-04.03.
22.04.-29.12.
B
04.03.-22.04.
1/2 soba 2 noći, Uskrs, polupansion - 1.105 kn
2 noći
1/2+1 soba, premium Zimske čari, polupansion - 920 kn
2 noći
1/2+1 soba, premium Opuštanje u dvoje, polupansion 1.270 kn
2 noći
1.270 kn
2 noći
Popusti:
    Wellness Slovenija Uskrs i 1.svibanj 2018
    • 2 odrasle osobe i 1 dijete bez vlastitog ležaja do 5 godina - 100% u sezoni B
Navedene cijene su po osobi za smještaj u hotelskim i drugim sobama dok je za smještaj u apartmanu cijena izražena po smještajnoj jedinici (apartmanu), ukoliko nije drugacije navedeno.

Navedene dnevne cijene vrijede za boravke od najmanje 7 dana. Ukoliko je boravak kraći,cijena se u pravilu uvećava za 10-30%, a dodatak će biti uračunat čim unesete sve elemente potrebne za potvrdu rezervacije.
 

Opis mjesta

Rogaška Slatina je očaravajući kraj, od Zagreba udaljen 80 m, koji već stoljećima posjećuju oni koji traže potpuni osjećaj zadovoljstva te žele uživati u blagodatima učinaka jedinstvene mineralne vode, njenih minerala, a posebno magnezija. Kraj je znamenit po staklarstvu i svjetski priznatom kristalu. Privlačnost kraja povećavaju brojne kulturne priredbe, posebno promenadni koncerti te koncerti zabavne i ozbiljne glazbe. U mjestu i okolici su brojne mogućnosti za šetnje, rekreaciju i izlete.
Pristup/udaljenost: Zagreb - Krapina - Rogaška Slatina; 80 km

Prirodni izvori, indikacije i usluge
Mineralna voda Donat Mg, zbog sadr aja magnezija jedinstvena je u svijetu: sprečavanje, liječenje i rehabilitacija bolesti probavnog sustava i metaboličkih bolesti (šećerne bolesti i povišene masnoće u krvi, prekomjerne tjelesne težine), liječenje reumatskih bolesti, postoperativnih stanja, menadjerskih bolesti i psihosomatskih poremećaja, fizioterapija, kineziterapija, kure pijenja vode, odjel dijagnostike, dentalni studio.
 
Više Rogaška Slatina