Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrHotel Bioterme

Kategorija:
Mjesto: Slovenija, Ljutomer - Bioterme Mala Nedelja
 
Bioterme
Bioterme
Bioterme
Bioterme

Položaj

Bioterme Mala Nedelja nalaze se u Prlekiji, u blizini vinorodnog Ljutomera, nedaleko od granice s Hrvatskom. Nude brojne užitke u netaknutoj prirodi, uz otkrivanje vinske ceste Jeruzalem, istraživanje brojnih biciklističkih puteva i šetnica te uz doživljaje u termalnom parku koji je povezan sa hotelom i gdje su gostima na raspolaganju unutarnji i vanjski bazeni, razne saune, masaže te fitness i solarij.
Hotel Bioterme**** je izgrađen prema standardima EKO Marjetice (europski znak za zaštitu okoliša) te je sa svojom ponudom i konceptom usklađen s trendovima održivog razvoja turizma. Orijentiran na održivi razvoj uz ponudu kvalitetnih usluga hotel se izdvaja iz postojeće turističke ponude i postavlja nove standarde na području eko turizma.

Hotelska ponuda

sauna unutarnji bazen
vanjski bazen wellness
wellness centar u sklopu hotela sala za kongrese
a la carte restoran restoran
bar

Sobe

balkon mogućnost pomoćnog ležaja
klima satelitska tv
telefon tuš u kupaonici

Sport i zabava

animacija organizirani izleti
smještajne jedinice:
od:     do:    
 
 
Smještaj
Usluga
Navedene cijene su po osobi za smještaj u hotelskim i drugim sobama dok je za smještaj u apartmanu cijena izražena po smještajnoj jedinici (apartmanu), ukoliko nije drugacije navedeno.

Navedene dnevne cijene vrijede za boravke od najmanje 7 dana. Ukoliko je boravak kraći,cijena se u pravilu uvećava za 10-30%, a dodatak će biti uračunat čim unesete sve elemente potrebne za potvrdu rezervacije.