Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Ski katalog ZIMA

Sezona 2017/2018

 
Dragi skijaši !

Kompas.hr stasao je u jednu od vodećih hrvatskih agencija, a kad je skijanje u pitanju gradili smo naš „skijaški put ka uspjehu“ na projektu Kompasovih klubova koji će i nadolazeće zime okupiti tisuće malih i velikih skijaša – od početnika do onih vrsnih poznavalaca skijaških staza koji u društvu ponajbolji hrvatskih učitelja skijanja žele poboljšati svoje umijeće spuštanja niz snježne padine.

Naravno, pored „kompasovih baza“ rezervirali smo za vas pregršt hotela i apartmana u svim iole značajnim europskim zimskim centrima – po najboljim cijenama i po uvjetima plaćanja koji će vaše zimske izdatke učiniti “podnošljivima”. U najboljoj namjeri da na vrijeme rezervirate Vaš zimski odmor predlažemo da to učinite što je moguće ranije, već tijekom listopada kako biste zaista pronašli najbolju i najpovoljniju destinaciju.

Ako već niste, postanite i Vi članom kompasovog „ski teama“, osjetite pravu zimsku atmosferu i uživajte u zimskim sportovima barem onoliko koliko smo mi uživali pripremajući za Vas brošuru koja je pred Vama... 

Rezervirajte zimovanje online iz udobnosti Vašeg doma!

   
 

 
     
 
 
 
  Dobro je znati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Austrija   Italija   Slovenija      
                 

Ukoliko želite, kompletan katalog (27 MB) možete preuzeti ovdje.