Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrSki katalog ZIMA

Sezona 2018/2019

Dragi skijaši !

I ove godine Vas pozivamo da skijate s nama bijelim prostranstvima alpske Europe. U novom ski katalogu kao i na našim web stranicama naći ćete bogatu ponudu hotela i apartmana koje smo odabrali za Vas.


  U ponudi su tradicionalno poznate Kompasove škole skijanja koje organizira Kompasov Ski team u kojima je do sada proskijalo više tisuća malih i velikih skijaša. To su škole za sve uzraste, a licencirani učitelji skijanja jamče kvalitetnu obuku i lako svladavanje ne baš jednostavnih vještina spuštanja niz snježne padine :-)

Između Kompasovih ski klubova Sillian, Matrei, Passo Tonale i Serrada de Folgaria, izdvajamo Kompasov ski klub Gerlitzen gdje od 5.1. do 12.1. u suradnji sa HealthyFit by Mario Valentić nudimo dodatne aktivnosti uz zabavu i druženje u apartmanima Almresort Gerlitzen.

Izvršite Vašu rezervaciju što je moguće ranije, iskoristite First minute popuste i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ski stazama.

Rezervirajte zimovanje online iz udobnosti Vašeg doma!

Osjetite pravu zimsku atmosferu i uživajte u zimskim sportovima barem onoliko koliko smo mi uživali pripremajući za Vas brošuru koja je pred Vama...
   
Dobro je znati / korisne informacije
                   
         
   Austrija    Italija    Slovenija    Francuska    Turska


Katalog u cijelosti (41 MB) možete preuzeti ovdje.