Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr







Rennert Bilingual New York

Rennert Bilingual New York poziva Vas da se pridružite najuzbudljivijem gradu na svijetu. Škola se nalazi u samom središtu Manhattana, samo 5 minuta hoda od Grand Central Stationa i zgrade Ujedinjenih naroda, a osnovana je 1973. godine. Škola, nedavno renovirana i cijela klimatizirana, raspolaže sa 32 prostrane učionice, dnevnim boravkom, kompjuterskim centrom s besplatnim pristupom Internetu (mogućnost i bežičnog Interneta), a postoji i mogućnost najma knjiga, video kaseta, DVD-a. Škola je službeno mjesto za testiranje ispita TOEIC (Test of English for International
Communication), kojemu se može pristupiti jednom mjesečno. TOEIC mjeri razinu znanja engleskog jezika u komunikaciji u području businessa, trgovine i industrije u međunarodnom okruženju. Dobar rezultat ovog testa može biti značajan dodatak Vašem životopisu.
www.rennert.com

VRSTE TEČAJEVA

PROFESSIONAL ENGLISH PROGRAM

  • nastava se sastoji od 15 ili 30 školskih sati tjedno (1 školski sat traje 55 minuta), a odvija se u malim grupama do najviše 5 polaznika
  • tečaj je namijenjen poslovnim ljudima sa radnim iskustvom kojima je potrebna visoka razina znanja engleskog jezika kako bi se što bolje snalazili u svakodnevnim poslovnim situacijama
  • moguće je kombinirati grupni tečaj sa individualnim podukama ili se u cijelosti odlučiti za one-to-one poduku
  • potrebna razina znanja je 'intermediate (B1/B2)'
  • minimalno trajanja tečaja: 1 tjedan

 PROFESSIONAL ENGLISH for specific purposes (Finance, Sales & Marketing, Law)

  • specijalizirani tečajevi u sklopu kojih se učenje jezika odvija uz obrađivanje raznih tema iz specifičnog područja pravo, financije i marketing
  • grupe do 5 polaznika
  • potrebna razina znanja 'upper-intermediate/advanced // B2/C1')
  • trajanje tečaja: 1 tjedan

SMJEŠTAJ

OBITELJI
Smještaj je moguć u obiteljima na Manhattanu, Brooklynu i Queensu. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama  (dvokrevetnu sobu mogu rezervirati isključivo dva polaznika koji putuju zajedno) na osnovi noćenja s doručkom ili polupansiona (Brooklyn & Queens). WC/tuš se dijeli sa ukućanima.

REZIDENCIJA VANDERBILT YMCA
Rezidencija se nalazi u srcu četvrti East Side, u blizini Grand Central Train Station, United Nations, New York Public Library, MoMa, Rockefeller Centra i 5th Avenue. Od škole je udaljena nekoliko minuta šetnje. Smještaj je omogućen u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama (dvokrevetnu sobu mogu rezervirati isključivo dva polaznika koji putuju zajedno, osim u ljetnim mjesecima)  koje imaju TV, klimu, sef.  WC/tuš se nalazi na katu i dijeli se sa ostalim polaznicima. Besplatni Internet moguć u lobiju rezidencije. Uz doplatu moguć je pristup bazenu i teretani. Makismalna duljina boravka je 90 dana.

REZIDENCIJA 92Y
Nalazi se u Upper East Side djelu Manhattna, samo 3 bloka od Central Parka i Museum Mile i idealna je polazna točka za istraživanje muzeja poput Guggenheima i Metropolitam Muzeja. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim standard sobama (kupaonice se nalaze na katu), te na katu ima i kuhinja (nema posuđa, može se kupiti u blizini ili unajmiti). Minimalni boravak je 30 dana.

MIDTOWN EAST EXECUTIVE APARTMENTS
Dvosobni apartmani smješteni su samo nekoliko minuta hoda od škole. Opremljeni su sa TV-om, velikim krevetom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom. Apartman se dijeli sa još jednim studentom. Apartmani se čiste na tjednoj bazi. Internet i Smart TV su uključeni u cijenu. Minimalni boravak je 14 dana.

MIDTOWN AST PENTHOUSE APARTMENTS
Trosobni apartmani na pješačkoj udaljenosti od škole. Apartmani sa velikim dnevnim boravkom/blagovaonicom, potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonicom.  Apartmani se čiste na tjednoj bazi. Internet i Smart TV su uključeni u cijenu. Minimalni boravak je 14 dana.

UPPER MANHATTAN EAST APARTMENTS
Apartmani na Upper East Side, u blizini Spanish Harlema. Dvosobni apartmani, potpuno namješteni. Udaljeni od škole samo nekoliko stanica podzemnom željeznicom.  U apartmanima se nalazi kuhinja, dnevni boravak, TV, te je omogućen priključak za internet. Dostupne su jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Minimalni boravak je 14 dana.