Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrTurska

Cijena od:
-
Broj dana: 8
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 

Cijena uključuje

- prijevoz charter zrakoplovom Ljubljana-Antalya -Ljubljana (ekonomska klasa)
- prijevoz prtljage do 15 kg + 5 kg ručne prtljage,
- prijevoz od zračne luke do hotela i nazad,
- 7 noćenja u odabranom hotelu prema navedenim uslugama (polupansion ili all inclusive),
- troškovi organizacije putovanja,
- jamčevinu.

Polasci nisu garantirani dok se ne ostvari dovoljan broj putnika. Za svaki garantirani polazak dobiti ćete obavijest. Negarantirani polazak uključuje mogućnost otkaza putovanja, promjene zračne luke ili datuma putovanja.
Organiziran je besplatni autobusni transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb za polaske srijedom!

Napomena:

Polasci su predviđeni svake srijede iz Ljubljane. Kod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje, tako i na sam dan polaska. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Min. broj putnika: 100. Ukoliko je broj putnika manji organizator zadržava pravo na promjenu mjesta polaska i povratka. Za ulazak u zemlju putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.
Gl. organizator: Sunčani odmor d.o.o.

Cijena ne uključuje

- zrakoplovne pristojbe u iznosu 790 kn,
- naknadu za uslugu rezervacije 75 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit),
- izlete i obroke koji nisu navedeni u programu putovanja,

Korisne informacije

Svaka (ultra) last minute ponuda ili posebna ponuda bez datuma isteka vrijedi isključivo za ograničen broj mjesta i soba te je stoga podložna iznenadnom isteku te, sukladno tome, promjeni cijene.

Važne napomene

Kod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Agencija zadržava pravo izmjene redosljeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Kompas može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika.
Za ulazak u zemlju putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.
Polasci nisu garantirani dok se ne ostvari dovoljan broj putnika. Negarantirani polazak uključuje mogućnost otkaza putovanja, promjene luke ili datuma putovanja.
Glavni organizator: Sunčani odmor d.o.o.