Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

Tajland

Bangkok i odmor na Phuketu

Cijena od:
-
Broj dana: 10
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 
Tajland
Thailand
Tajland
Tajland

1. dan - Zagreb - Doha - Bangkok

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Bangkok u 11.40 sati na liniji QR218 (Qatar Airways) Dolazak u Dohu predviđen je u 19 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Bangkok u 20.50 sati na liniji QR830 (Qatar Airways) . Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan - Bangkok

Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 7.05 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela te prijava u hotel iza 14 sati. Odmor i slobodno vrijeme. U večernjim satima odlazak na krstarenje po rijeci Chaopraya uz večeru (uključeno u cijenu). Povratak i noćenje u hotelu.

3. dan - Bangkok

Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Ručak u lokalnom restoranu. Navečer predlažemo odlazak u Siam Niramit, folklorni spektakl s večerom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda (uz doplatu). Noćenje.

4. dan - Bangkok – (fakultativni izlet "Plutajuća tržnica Damnoen Saduak") – Bangkok

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, kupovinu ili fakultativno predlažemo odlazak na Damnoen Saduak plutajuću tržnicu, gdje se ponuda svih namirnica nalazi na čamcima. Vožnja po rijeci kroz tržnicu te zaustavljanje ukoliko želite nešto i kupiti. Nakon vožnje posjet poljima soli te odlazak do farme na kojoj se proizvodi šećer i različiti proizvodi od kokosa. Ručak u ružinim vrtovima je uključen u cijenu programa. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Druga opcija je prijava na satove kuhanja, obzirom da je Tajland osim zemlje osmjeha i zemlja vrhunske gastronomske ponude zbog koje se mnogi ponovno vraćaju na ovu destinaciju. Priključite se grupi na satovima kuhanja u nekoj od ponuđenih radionica. Noćenje.

5. dan - Bangkok - Phuket

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let PG275 (Bangkok Airways) prema Phuketu u 10 sati. Dolazak u Phuket predviđen je u 11.25 sati. Prijava i smještaj u hotelu na plaži na osnovu 4 noćenja s doručkom. Noćenje.

6 - 8. dan - Phuket

Doručak i odmor na plaži uz mogućnost fakultativnih izleta. Noćenje u hotelu. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd.

9. dan - Phulet - Bangkok

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG280 (Bangok Airways) u 21.55 sati. Dolazak u Bangkok u 23.20 sati.

10. dan - Bangkok - Doha - Zagreb

Nastavak putovanja prema Dohi u 01.35 sati na liniji QR837 (Qatar Airways). Po dolasku u Dohu u 04.50 sati po lokalnom vremenu, nastavak putovanja prema Zagrebu u 06.35 sati na liniji QR217. Predviđeni dolazak u Zagreb u 10.40 sati.