Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMSC Fantasia

Italija – Španjolska - Francuska

Cijena od:
-
Broj dana: 8
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
Trenutno nema polazaka.

Brod MSC Fantasia 

Foto galerija

Osnovne informacije

MSC Fantasia je najveci brod za krstarenja ikada sagraden za nekog europskog brodara. Perjanica flote MSC Krstarenja je pravo remek djelo talijanskog stila: savršeni spoj napredne tehnologije, elegancije i ekskluzivnih usluga. MSC Fantasia stvorena je u modernom duhu jer vodi racuna o zaštiti okoliša ne žrtvujuci pritom udobnost gostiju. Uz uživanje i potpuno opuštanje, MSC Fantasia nudi i svijet otkrica. Prvi put na nekom brodu gosti mogu hodati po stepenicama izradenim od Swarovski kristala. Prozirni stropovi nude putnicima svu caroliju krstarenja dok promatraju zvjezdano nebo. S 27,000 m2 javnog prostora ukljucujuci luksuzni MSC Aurea SPA, pet restorana, cetiri bazena, dvanaest hidromasažnih kada, barove, trgovine, prostore za djecu, simulator Formule 1, te interaktivno 4-D kino, možete se u potpunosti prepustiti carima krstarenja. MSC Aurea Spa nudi moderne tretmane poput terapeutskih omatanja blatom, terapije mirisnim parama, cetverorucnih masaža i još mnogo vise. Za vrijeme krstarenje brodom MSC Fantasia, uživajte ??u suncu na novom Top 18 Exclusive Solarium. Mjesto rezervirano samo za odrasle, smještenim na najaatraktivnijoj palubi uz spektakularan pogled na more. Uživajte u miru i blagodatima naših SPA tretmana uz poslužene vocne ražnjice. Top 18 Exclusive Solarium je savršeno mjesto za opuštanje za vrijeme krstarenja. MSC Fantasia je brod za krstarenja s ekskluzivnim podrucjem: putnici mogu boraviti u luksuznom MSC Yacht Clubu sa 71 apartmanom, barom, izdvojenom palubom za suncanje, dva hidromasažna bazena, zatvorenim bazenom, poslugom, panoramskim salonom sa staklenim zidovima gdje mogu uživati u cudesnom pogledu na more. Za vrijeme krstarenja, gostima je dostupna i usluga butlera koji pruža pomoc pri ukrcaju, pakiranju i raspakiranju prtljage, poslužuje tradicionalni engleski popodnevni caj, kao i cigarete i pice, na zahtjev rezervira stol u restoranu ili tretmane u MSC Aurea Spa centru, organizira izlete pa cak i privatne zabave. MSC Fantasia uzdigla je pojam luksuznih krstarenja na novu visinu gdje se ostvaruju i vaše najsmjelije fantazije o krstarenju.

Restoran Red Velvet
Restoran Red Velvet odlikuje se posebnom pažnjom posvecenom detaljima prilikom opremanja i uredenja, od crvenih baršunastih jastuka do lustera od Murano stakla, od rafiniranog porculana do kristalnih caša i srebrnog pribora. Svake veceri nudi se razlicit jelovnik posvecen pojedinoj talijanskoj pokrajini s tipicnom kuhinjom i najpoznatijim vinima.

Restoran Il Cerchio d'Oro
Restoran Il Cerchio d’Oro, na samoj krmi broda, istice se prekrasnim panoramskim pogledom. Upravo time je nadahnuta tema prozirnosti i svjetla korištena u dizajnu restorana. Nudi birani mediteranski jelovnik, ukljucujuci lagana i ostala jela koja su uvijek dostupna na zadovoljstvo onih koji tocno znaju što žele.

Restoran L'Etoile
Za one u potrazi za romanticnom atmosferom ovaj je restoran, inspiriran pariškom erom Belle Epoque, s a la carte francuskom kuhinjom te blagom rasvjetom uz odsjaj svijeca, idealan izbor.

Restoran Tex Mex El Sombrero
Tex Mex El Sombrero je pravi izbor za ljubitelje zacinjene hrane. Tu su prisutni svi okusi meksicke kuhinje od teksaških steakova do enchilada, od fajitasa do burritosa i tacosa, od guacamola do tortilla, sve praceno meksickim pivom, tequilom i margaritama. Tradicionalnu atmosferu ovoga restorana upotpunjuje otvorena kuhinja.

web stranica

Smještaj

Unutarnja kabina
Površina približno 16 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s prozorom
Površine približno 17 m2 do 20 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s balkonom
Površine približno 22 m2 do 26 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s kadom ili tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.