Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Nepal i Indija

Kathmandu - New Delhi - Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur

Cijena od:
-
Broj dana: 11
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 
TajMahal

Cijena uključuje

- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na liniji Zagreb – Kathmandu – New Delhi – Zagreb
- unutarnji let Kathmandu – New Delhi
- smještaj u hotelima 5* na osnovi 9 noćenja s uslugom polupansiona
- razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja
- lokalnog vodiča na engleskom jeziku
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
- prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
- jamčevinu i trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

- pristojbe zračnih luka 2.490 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 3.700 kn
- vizu za Indiju i trošak ishođenja 470 kn
- vizu za Nepal 25 USD (na licu mjesta)
- lokalne pristojbe u zračnoj luci Kathmandu (cca 25 USD)
- napojnice za lokalne vodiče i nosače prtljage (50 EUR - plaćanje na licu mjesta)
- fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“
- putna osiguranja

Obavezne doplate po osobi

- kod prijave: pristojbe zračnih luka 2.490 kn (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu)
- na licu mjesta: napojnice za vodiče i vozače 50 EUR (plaćanje pratitelju putovanja); viza za Nepal (25 USD), izlazna taksa u Nepalu (25 USD)

Neobavezne doplate po osobi

- doplatu za jednokrevetnu sobu 3.700 kn

Važne napomene

VIZE:
Indija: Viza potrebna. Aplicira se online. Dokumenti potrebni za ishođenje vize: ispunjen formular, kopija prve stranice putovnice u digitalnom obliku (pdf-format, min. 10 KB, max. 300 KB; putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od početka putovanja), fotografija za dokumente u digitalnom obliku (jpeg-format, jednake visine i širine, svijetla pozadina, veličine min. 100 KB, max. 1 MB; ). Ako agencija posreduje pri dobivanju vize, cijena vize i usluge je 470 kn.
Nepal: Viza se dobiva po slijetanju u zračnu luku Kathmandu. Cijena vize iznosi 25 USD i potrebno je imati valjanu putovnicu te 2 fotografije u boji.

Važne napomene
- Kategorizacija hotela u Nepalu i Indiji odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemljama u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Zbog većih udaljenosti koje se tijekom putovanja prelaze autobusom, moguća su manja odstupanja u redoslijedu pružanja usluga; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
- Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Prilikom rezervacije putovanja obavezno je dostaviti kopiju putovnice prodajnom mjestu. Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) odgovoran je isključivo putnik.

Najmanji broj putnika

15