Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMilano

s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Cijena od:
-
Broj dana: 3
Tip putovanja: Putovanje autobusom
polasci:
 
Milano
Milano

1. dan - ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA -VERONA-MILANO

Polazak autobusa u 5.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502–506)*. Vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim stajanjima na putu. Po dolasku u Veronu slijedi razgled najromantičnijeg grada u Italiji, barem prema najpoznatijem ljubavnom paru u povijesti: Arena, Piazza Bra, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe… Slobodno vrijeme za osobne programe. Nastavak vožnje do Milana. Smještaj u hotel i noćenje.

*moguć polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 6.00 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje Vrata Jadrana - sjever u 7.30 sati .

2. dan - MILANO

Nakon doručka odlazak na razgled Milana i njegovih znamenitosti: La Scala, jedna od najslavnijih opernih kuća u svijetu, katedrala Duomo, dvorac obitelji Sforza, crkva sv. Marije Milostive u kojoj se čuva mural "Posljednje večere" Leonarda da Vincia (posjet moguć isključivo uz prethodnu najavu – vidjeti pod napomenama) te Galleria Vittorio Emanuele. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe. Uz uobičajeni shopping u jednoj od svjetskih prijestolnica mode, svakako nađite vrijeme i za pravi talijanski cappuccino. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan - MILANO - PADOVA - RIJEKA - KARLOVAC - ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Polazak prema Padovi, sveučilišnom gradu burne povijesti gdje su čuveni toskanski umjetnici Giotto i Donatello ostavili neka od svojih najboljih djela. Razgled grada: Cappella degli Scrovegni, Chiesa, crkva sv. Antuna Padovanskog te odlazak do crkve Leopolda Mandića, drugog kanoniziranog hrvatskog sveca. Kraće slobodno vrijeme te nastavak putovanja preko Rijeke do Zagreba. Dolazak u Zagreb se očekuje u večernjim satima.