Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMSC Splendida

UAE - Bahrain - Katar

Cijena od:
2.805 kn
Broj dana: 8
Tip putovanja: Krstarenje
polasci: 08.12.2018 , 29.12.2018 , 09.02.2019 , 02.03.2019
 
MSC-krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
odaberite polazak:

Brod MSC Splendida 

Foto galerija

Osnovne informacije

MSC Krstarenja i dalje zadivljuju svojim brodovima „klase Fantasia“. Pozivamo vas na brod MSC Splendida, luksuzni brod za krstarenje gdje su savršeno spojeni vrhunska tehnologija i izvanredna udobnost.
Elegantno ureden u talijanskom stilu, MSC Splendida je jedan od naših najljepših brodova za krstarenje. Ovo je pravi raj za istinski odmor. MSC Krstarenja nude uslugu s pet zvjezdica za goste MSC Yacht Cluba, ekskluzivan prostor sa 71 prostranim apartmanom i 24-satnom poslugom. U Top Sail Lounge salonu gosti mogu pocastiti svoja nepca, a istodobno uživati u pogledu na blistavo nocno nebo. Za vrijeme krstarenja postignite potpunu harmoniju duha i tijela u MSC AUREA Spa centru. Saune, turska kupelj, solarij, soba za opuštanje, talasoterapija, soba za masažu, hidromasažne kade, jacuzzi – gosti mogu koristiti sve pogodnosti u opuštenom, raskošnom ambijentu. Zabavno krstarenje na luksuznom brodu MSC Splendida razmazit ce goste: cetiri bazena, fitness dvorana, dvorana za skvoš, mogucnost uzbudljive vožnje na simulatoru Formule 1, i još mnogo toga… MSC Krstarenja odlucna su u misiji ocuvanja i zaštite prirodnih ljepota našega svijeta. Zbog toga razmišljamo „zeleno“ i zato je MSC Splendida u samom vrhu ekološke osviještenosti. Za vrijeme krstarenje brodom MSC Spledndida, uživajte u suncu na novom Top 18 Exclusive Solarium. Mjesto rezervirano samo za odrasle, smještenim na najaatraktivnijoj palubi uz spektakularan pogled na more. Uživajte u miru i blagodatima naših SPA tretmana uz poslužene vocne ražnjice. Top 18 Exclusive Solarium je savršeno mjesto za opuštanje za vrijeme krstarenja. Ovaj je moderni brod za krstarenja opremljen najmodernijim sustavima za ocuvanje energije i zaštitu okoliša, zbog cega nosi titulu ECO SHIP.

Restoran La Reggia
Restoran La Reggia odlikuje se pažnjom koja je posvecena i najmanjem detalju pri opremanju, od rafiniranog porculana do kristalnih caša i srebrnog pribora. Svake veceri La Reggia nudi razlicit jelovnik posvecen jednoj od talijanskih pokrajina s tipicnom kuhinjom i najpoznatijim vinima.

Restoran Villa Verde
Restoran Il Villa Verde na brodskoj krmi, istice se prekrasnom panoramom. Upravo time je nadahnuta tema prozirnosti i svjetla korištena u dizajnu restorana. Restoran nudi birani mediteranski jelovnik, ukljucujuci lagana i pažljivo odabrana jela.

Restoran L'Olivo
L’Olivo nudi birane delikatese iz cetrnaest mediteranskih zemalja: Alžira, Hrvatske, Cipra, Egipta, Francuske, Grcke, Izraela, Italije, Libije, Maroka, Portugal, Španjolske, Tunisa i Turske.

Restoran Tex El Sombrero
Tex Mex El Sombrero je pravi izbor za ljubitelje zacinjene hrane. Tu su svi okusi meksicke kuhinje od teksaških steakova do enchilada, od fajitasa do burritosa i tacosa, od guacamola do tortilla, sve praceno meksickim pivom, tequilom i margaritama. Tradicionalnu atmosferu ovoga restorana upotpunjuje otvorena kuhinja.

Smještaj

Unutarnja kabina
Površina približno 16 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s prozorom
Površine približno 17 m2 do 20 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s balkonom
Površine približno 22 m2 do 26 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s kadom ili tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.