Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMSC Orchestra

Krstarenje do Maroka, Kanara i Madeire

Cijena od:
-
Broj dana: 13
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
Trenutno nema polazaka.

Brod MSC Orchestra 

Foto galerija

Osnovne informacije

Porinuta 14. svibnja 2007., spektakularna MSC Orchestra jedan je od novijih brodova u floti MSC Krstarenja. Drugi iz „klase Musica“ brodova za krstarenje, MSC Orchestra nudi savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i sigurnosti. Prozracni i prostrani zajednicki prostori i stil s talijanskim potpisom cine brod za krstarenje MSC Orchestra elegantnim primjerom za buduce projekte izgradnje brodova. Krstarenje luksuznim brodom MSC Orchestra je prepuno iznenadenja. Raznovrsna ponuda zabavnih sadržaja – isprobajte stazu za trcanje na samoj palubi, opustite se u turskoj kupelji, rucajte u kineskom restoranu Shanghai, pocastite se picem u egzoticnom baru Savannah ukrašenim slikama životinja, u raskošnom Purple baru ili pak uživajte u holivudskom glamuru otmjenog bara Zaffiro. Tijekom krstarenja iskušajte srecu u Palm Beach kockarnici, provedite noc plešuci u diskoteci ili pogledajte predstavu u kazalištu Covent Garden s bogatim zabavnim programom. Sa svojih 16 paluba, sa saunom i hidromasažnim kadama, bogatim izborom restorana i izvrsnim pizzerijama, zabavnim sadržajima za djecu (igraonicu Jungle Adventure i Teen’s klub), MSC Orchestra pruža istinsko zadovoljstvo krstarenja. Brojnim atraktivnim itinererima najpoznatijim destinacijama od Mediterana, Sjeverne Europe i prekooceanskih krstarenja, pridružite nam se na ovom prekrasnom brodu i doživite krstarenje koje možete samo poželjeti.

Restorani
MSC Orchestra nudi dva glavna restorana, L’Ibiscus i Villa Borghese. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela počevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati La Piazzetta buffet restaurant s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.

Kineski restoran – Shangai
Želite li nešto drugačije i uzbudljivo, provedite ugodnu večer u našem kineskom restoranu Shanghai na palubi 7 u središnjem dijelu broda. Tu ćete iskusiti najbolje od kineske kuhinje: od ljutih jela sa sjevera (Sečuan) do slatkih prženih jela s juga (Kanton), ili, ako više volite nešto na brzinu, kušajte dim sum specijalitete iz različitih regija Kine.

Barovi i lounge saloni
Na brodu MSC Orchestra gost može birati između šesnaest barova inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

Zabava
MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Orchestra. Tu je vrhunsko kazalište Covent Garden s 1240 sjedala, futuristička diskoteka T32 i kockarnica Palm Beach koja se prostire na 600 kvadratnih metara te Video Games, dvorana za video igre.

Smještaj

Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s prozorom
Površina približno 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
* Napomena: pojedine kabine na palubi Arpa imaju ogranicen pogled.

Kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.