Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

MSC Orchestra

Krstarenje do Maroka, Kanara i Madeire

Cijena od:
-
Broj dana: 13
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja

Cijena uključuje

- krstarenje brodom MSC ORCHESTRA prema programu
- smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV)
- prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera i ponoćni snack)
- svečana večera uz kapetanovu zdravicu
- animacija za djecu od 3 godine starosti
- animacija za odrasle
- zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom
- predstave u kazalištu
- sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice
- pratitelj putovanja (minimalno 30 putnika na transferu)
- organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje

- lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.220 kn
- izlete u lukama pristajanja
- piće na brodu
- osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama
- troškove carinjenja
- paket putnog osiguranja (preporučujemo)

Doplate na brodu: service charge (10 EUR po noći po osobi iznad 14 godina; djeca između 3,99-13,99 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 3 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

Osnovne informacije

web stranica www.msckrstarenja.com

Važne napomene

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru i/ili prijavnici suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja. Odgovorni organizator: SVIJET KRSTARENJA d.o.o., ID KOD: HR-AB-01-081039972. Polica osiguranja jamčevine za turističke aranžmane broj 804004312 uplaćena kod Euroherc osiguranja, Polica osiguranja od odgovornisti broj 804004308. OIB 09704077510.
Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVIJET KRSTARENJA d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Najmanji broj putnika

30