Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

MSC Opera

Kuba i Karibi

Cijena od:
-
Broj dana: 10
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-krstarenja
Kuba
MSC-krstarenja
MSC-krstarenja
Trenutno nema polazaka.

Brod MSC Opera 

Foto galerija

MSC-Krstarenja

Osnovne informacije

MSC Opera je vjerna slika svog imena - klasican, velicanstven, raskošan – uistinu luksuzan brod. Na brodu, jednom od najprivlacnijih za krstarenje iz flote MSC Krstarenja, prevladava osjecaj velicine i prostranosti. Sve kabine na brodu MSC Opera su prostrane i udobne, a mnoge imaju i privatne balkone. Zajednicki prostori opremljeni su u rafiniranom talijanskom stilu karakteristicnim za sve brodove MSC Krstarenja, pocevši od recepcije obucene u mramor do velicanstvenih prostora sa staklenim zidovima koji otkrivaju prekrasan pogled na more.
Krstarenje na brodu MSC Opera znaci iskusiti najbolje od klasicne elegancije te iznimne udobnosti. Nakon ukrcaja na brod osjecat cete se kao kod kuce, no uz brojne pogodnosti: narucite espresso u jednom od barova ili uživajte u okusu izvornog talijanskog sladoleda u slasticarnici. Možete uciti talijanski jezik, biti u tijeku s aktualnim dogadajima surfajuci u internet caffeu ili koristiti Wi-Fi u odredenim podrucjima broda. Uživajte u turniru mini golfa sa svojom djecom ili pratite lekcije u Health klubu. Uvecer nam se pridružite na svecanoj veceri sa sedam sljedova, a potom uživajte u predstavi u našem sjajnom kazalištu Teatro dell' Opera. Pozivamo vas da za vaše sljedece krstarenje odaberete brod MSC Opera: istražite uzbudljive destinacije na jednom od naših najboljih brodova za krstarenje.

Restorani
MSC Opera nudi dva glavna restorana, La Caravella i L’Approdo te restoran na otvorenom, Il Patio. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujuci visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voca. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu pece s posebnom strašcu i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela pocevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi rucak možete odabrati kafeteriju Le Vele s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.

Barovi i saloni
Na brodu MSC Opera gosti mogu birati izmedu osam barova inspiriranih razlicitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji ce zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

Zabava
MSC Krstarenja beskompromisno su posvecena svojim putnicima, a to je najocitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Opera. Tu je vrhunsko kazalište Teatro dell’Opera sa 713 sjedala, futuristicka Byblos diskoteka , kockarnica Montecarlo koja se prostire na 400 kvadratnih metara te dvorana za video igre Virtual Reality Games.

web stranica

Smještaj

Unutarnja kabina
Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s prozorom
Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.
* Napomena: pojedine kabine na palubi Rigoletto imaju ogranicen pogled

Kabina s balkonom
Površine približno od 15 m2 do 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.