Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrMSC Musica

Italija - Grčka - Crna Gora

Cijena od:
-
Broj dana: 8
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
Trenutno nema polazaka.

Brod MSC Musica 

Foto galerija

MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja

Osnovne informacije

Krstarenje na brodu MSC Musica utjelovljuje talijansku profinjenost i eleganciju. Ovaj čarobni brod gostima nudi veličanstvene prostorije za ugodna druženja i niz raznovrsnih sadržaja. Oduševit će vas središnji prostor na brodu MSC Musica s blistavim vodopadom i klavirom na kristalnom podiju povrh bazena svjetlucave vode. Blještavilo vlada i u Crystal Lounge salonu te Havana Club cigar room-u, u minimalistički uređenom Kaito Sushi Baru i smirenom Zen gardenu, da ne spominjemo vrhunske talijanske restorane. Krstarenje na brodu MSC Musica prema atraktivnim destinacijama, osjetit ćete istinsku harmoniju bez obzira koje krstarenje odaberete. MSC Musica je prvi brod „klase Musica“ u floti MSC Krstarenja. MSC Musica je postala kraljica bala u Veneciji 29. lipnja 2006., gdje je uz vatromet raskošnih boja proslavljeno njezino krštenje. Sophia Loren – ambasadorica talijanske elegancije - bila je kuma brodu MSC Musica, jednom od najboljih primjera profinjenosti i luksuza. Prepustite se čarima broda MSC Musica i uživajte u opuštajućem krstarenju. Poznati po izvornom talijanskom stilu, iznimnoj gostoljubivosti i elegantnom okruženju, MSC Krstarenja pozivaju vas da se prepustite simfoniji novih iskustava na vašem sljedećem krstarenju! Proučite plan paluba broda MSC Musica i neka vas ponese inspiracija za novo istraživačko krstarenje s nama!

Restorani
MSC Musica nudi dva glavna restorana, Le Maxim’s i L’Oleandro. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela počevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati Sahara buffet restoran s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.

Kaito Sushi Bar
U Kaito Sushi Baru naš iskusni sushi majstor ručno priprema jela u autentičnom japanskom restoranu, u čijem uređenju prevladava minimalizam. Nudi vam izvorne okuse japanskih toplih i hladnih jela uključujući sushi, sashimi, tempuru itd.

Barovi i lounge saloni
Na brodu MSC Musica gosti mogu birati između šesnaest barova inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

Zabava
MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Musica. Tu je vrhunsko kazalište La Scala s 1240 sjedala, futurističko Q32 Disco, kockarnica Sanremo koja se prostire na 600 kvadratnih metara te dvorana za video igre Virtual Games.

web stranica

Smještaj

Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

Kabina s pogledom na more
Površina približno 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ogranicen pogled.

Kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Apartman s balkonom
Površina približno od 33 m2 do 40 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.