Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

MSC Divina

Krstarenje Karibima do Kolumbije i Paname

Cijena od:
-
Broj dana: 14
Tip putovanja: Krstarenje
polasci:
 
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja
MSC-Krstarenja

Cijena uključuje

- 24.2.2018 let Zagreb-Frankfurt OU 410 0655 0830; Franfurt-Miami LH 462 1020-14:55 (ekonomska klasa, Croatia Airlines/Lufthansa)
- povratni let 8.3.2018 Miami-Frankfurt LH 463 17:00 07:50+1 (9.3.2018) Frankfurt-Zagreb LH 1414 12:30-13:50
- transfere: zračna luka Miami – hotel – razgled grada - luka ukrcaja – zračna luka Miami;
- noćenje s doručkom hotel 4* Miami
- krstarenje brodom MSC DIVINA
- smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki
- pratitelja putovanja (pri minimum 25 prijavljenih i uplaćenih putnika)
- organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje

- lučke pristojbe i zrakoplovne takse (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) - pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana
- napojnice*
- izlete u lukama pristajanja
- piće na brodu
- osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama)
- troškove carinjenja
- paket putno osiguranje (preporučujemo)

Doplate na brodu: service charge/napojnice*,naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 12,50 USD po noći, za djecu 2-12 godina 6,25 USD po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez

Osnovne informacije

web stranica www.msckrstarenja.com

Važne napomene

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru i/ili prijavnici suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja. Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ

POTREBNI DOKUMENTI: - putovnica koja vrijedi još barem 6 mjeseci računajući od dana iskrcaja, viza za USA (samostalno ishodovanje)

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 25 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 25, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 25 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Najmanji broj putnika

25