Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

London - Docklands

Embassy Summer | 11 - 17 godina

Cijena od:
-
Broj dana: 15
Tip putovanja: Tečaj jezika
polasci:
 
Docklands
London
Docklands
Docklands

Cijena uključuje

- 20 sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
- nastavni materijal
- prijemni ispit
- potvrdu o pohađanju tečaja
- smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona
- program društvenih i sportskih aktivnosti
- 1 cjelodnevni izlet tjedno
- 5 poludnevnih aktivnosti tjedno (obilasci londonskih turističkih znamenitosti, muzeji i sl.; 1 ulaznica tjedno uključena u cijenu za neki od lokaliteta: Canary Wharf, Camden Market, Covent Garden, British Museum - ostale ulaznice uz doplatu na licu mjesta)
- 24-satni nadzor osoblja škole
- zrakoplovnu kartu Zagreb - London - Zagreb
- zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
- prijevoz zračna luka - škola - zračna luka
- pratitelja putovanja iz Zagreba
- jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje

Putno zdravstveno osiguranje, osiguranje otkaza putovanja (ostala osiguranja preporučujemo).

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji u sklopu kampusa u modernim jednokrevetnim sobama. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Rezidencija je podijeljena na blokove apartmana koji se protežu duž obale rijeke Temze. U svakom apartmanu nalazi se 6 jednokrevetnih soba i zajednički dnevni boravak. Puni pansion (doručak, ručak i večera) je uključen u cijenu, a obroci se poslužuju u školskom restoranu (samoposluživanje). Subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket. Wi-fi je dostupan u cijeloj rezidenciji. Posteljina je osigurana, a obavezno ponijeti ručnike!

Škola

Program Embassy Summer, u organizaciji jedne od vodećih svjetskih institucija za učenje engleskog jezika Study Group, odlična je kombinacija učenja jezika s posjetom brojnim turističkim atrakcijama Londona. Kampus Docklands pripada sveučilištu UNIVERSITY OF EAST LONDON koji se nalazi u istočnom dijelu Londona, tik uz rijeku Temzu. Istočni dio Londona doživio je ubrzan rast u posljednjih nekoliko godina pa se tako u blizini nalazi Olimpijski park izgrađen za potrebne Ljetnih Olimpijskih igara održanih 2012. godine, arena Millennium Dome te nova poslovna četvrt Canary Wharf. Centar Londona udaljen je 30 minuta vožnje vlakom do stanice Bank i potom još 10-ak minuta vožnje podzemnom željeznicom do strogog centra grada, primjerice do Piccadilly Circusa. Učionice su moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju sportski tereni i igrališta, samoposlužni restoran, praonica rublja, disko i zajedničke prostorije za druženje.

Nastava

Odvija se u učionicama unutar kampusa, a sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu svi polaznici pristupaju testiranju na temelju kojeg će biti razvrstani u grupe prema trenutno pokazanom znanju. Naglasak se stavlja na svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi.

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organiziran je 1 cjelodnevni izlet (ili Brighton ili Cambridge ili Oxford), zatim 5 poludnevnih aktivnosti koje uključuju obilaske londonskih turističkih znamenitosti, šetnje gradom, sportske aktivnosti, posjete muzejima itd. Pri odlasku na aktivnosti lokalni prijevoz je uključen u cijenu. Jedna ulaznica za lokalitet je uključena u cijenu (npr. Canary Wharf, Camden Market, Covent Garden, British Museum, Natural History Museum. Vikendom, za vrijeme cjelodnevnih izleta, umjesto ručka polaznicima se poslužuje lunch paket. Osim sportskih akivnosti (nogomet, košarka, odbojka), također su organizirane i večernje aktivnosti, kao što su „internacionalna večer“, disko, kviz, večer uz film, karaoke, kuglanje, lov na blago i mnoge druge.

Važne napomene

Red letenja:
02.07.2017. BA 849 Zagreb - London; polazak u 12:30, dolazak u 14:00
16.07.2017. BA 848 London - Zagreb; polazak u 08:15, dolazak u 11:35

Informativne cijene izleta & ulaznica: izlet u Windsor Castle cca 50 GBP, u Hampton Court Palace 49 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 25-35 GBP, London Eye cca 20-25 GBP, kazalište od 30 GBP, Tower of London cca 12-25 GBP.

Važne napomene: Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ naplaćuje se naknada u visini 150 GBP.

Najmanji broj putnika

10