Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrLisabon - city stay

5 dana / 4 noći

Cijena od:
-
Broj dana: 5
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 

1. dan - ZAGREB - LISABON

Polazak zrakoplova Croatia Airlines OU700 na liniji Zagreb - Lisabon je u 14.10 sati. Molimo Vas da u Zračnoj luci Zagreb budete najkasnije 120 minuta prije leta. Predviđeno slijetanje u zračnu luku u Lisabonu je u 16.35 sati po lokalnom vremenu. Portugal je u zoni GMT, dakle sat pomičemo za 1 sat unatrag. Transfer do hotela u vlastitom aranžmanu i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora predlažemo šetnju najpoznatijim lisabonskim ulicama i trgovima: Avenida da Liberdade, Praça dos Restauradores, Rossio, Rua Augusta, Praça do Comércio... Noćenje u hotelu.

2. dan - LISABON

Nakon doručka, predlažemo cjelodnevni samostalni obilazak grada. Razgled grada najbolje je započeti na Belemu. Ne propustite pogledati samostan sv. Jeronima, Belemsku kulu i spomenik pomorskim otkrićima. Svakako svratite u Pasteis de Belem, najpoznatiju slastičarnicu i probajte istoimeni kolač. Za povratak u centar grada ukrcajte se na “tram electrico“. Najpoznatiji tramvaj br.28 povest će vas u razgled uskim ulicama Alfame do katedrale Sa i dvorca S. Jorgea u kojem možete uživati u pogledu na nezaboravnu panoramu Lisabona. Noćenje u hotelu.

3. dan - LISABON

Doručak. Idealan dan da ga iskoristite za neki od fakultativnih izleta iz naše ponude (doplata) ili za odlazak do Park Nacija, nekada mjesta održavanja Expo-a, a sada parka prepunog restorana, dućana i raznih atrakcija od kojih svakako predlažemo posjet Oceanariju, drugom po veličini na svijetu s više od 10.000 biljnih i životinjskih vrsta. Noćenje u hotelu.

4. dan - LISABON

Doručak. Dan možete iskoristiti za neki od fakultativnih izleta iz naše ponude (doplata) ili za samostalno otkrivanje dijelova grada i uživanje u gastroenološkoj ponudi. Lisabon je grad koji će svakako probuditi hedonista u vama. Noćenje u hotelu.

5. dan - LISABON - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela. Odlazak do zračne luke u vlastitom aranžmanu. Preporučamo dolazak u zračnu luku najkasnije 120 minuta prije leta. Polazak zrakoplova Croatia Airlines OU 701 na liniji Lisabon - Zagreb je u 10.55 sati s očekivanim dolaskom u Zagreb u 15.05 sati.