Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrLisabon - city stay

3 dana / 2 noći, posebnim zrakoplovom iz Zagreba

Cijena od:
-
Broj dana: 3
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 

1. dan - ZAGREB - LISABON

Polazak charter zrakoplova kompanije na liniji Zagreb – Lisabon je oko 8.30 sati ( ime prijevoznika biti će dostavljeno naknadno ). Molimo Vas da u Zračnoj luci Zagreb budete najkasnije 90 minuta prije leta. Predviđeno slijetanje u Zračnu luku u Lisabonu je uoko11. sati po lokalnom vremenu. Portugal je u zoni GMT, dakle sat pomičemo za 1 sat unatrag. Transfer do hotela u vlastitom aranžmanu i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora predlažemo šetnju najpoznatijim lisabonskim ulicama i trgovima: Avenija da Liberdade, Praça dos Restauradores, Rossio, Rua Augusta, Praça do Comércio... Noćenje u hotelu.

2. dan - LISABON

Nakon doručka, predlažemo cjelodnevni samostalni obilazak grada. Razgled grada najbolje je započeti na Belemu. Ne propustite pogledati samostan Sv. Jeronima, Belemsku kulu i spomenik pomorskim otkrićima. Svakako svratite u Pasteis de Belem, najpoznatiju slastičarnicu i probajte istoimeni kolač. Za povratak u centar grada ukrcajte se na “tram electrico“. Najpoznatiji tramvaj br.28 povest će vas u razgled uskim ulicama Alfame do katedrale Sa i dvorca S. Jorgea u kojem možete uživati u pogledu na nezaboravnu panoramu Lisabona. Navečer poslušajte fado u nekom od autentičnih restorana u Alfami ili Bairo Altu. Noćenje u hotelu.

3. dan - LISABON - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku. Predlažemo odlazak do Park Nacija, nekada mjesta održavanja Expo-a, a sada parka prepunog restorana, dućana i raznih atrakcija jedna od najatraktivnijih je Oceanarij, drugi po veličini na svijetu s više od 10.000 biljnih i životinjskih vrsta (predlažemo posjetu ukoliko vam ostane dovoljno slobodnog vremena ).
Odlazak do aerodroma u vlastitom aranžmanu. Preporučamo dolazak u zračnu luku najkasnije 2 sata prije leta. Polazak charter zrakoplova na liniji Lisabon - Zagreb predviđen je za oko 16.00 sati. Predviđeno slijetanje u zračnu luku u Zagrebu je oko 20.30 sati.