Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrKlasična Kina

Peking – Xi'an – Hangzhou – Suzhou – Shanghai

Cijena od:
-
Broj dana: 10
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 
Kineskizid
Beijing
Shanghai
Xian

Cijena uključuje

- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Peking – Shanghai - Zagreb, - unutarnje letove u Kini Peking – Xi'an i Xi'an – Hangzhu,
- 7 noćenja s doručkom u hotelima 4*, obroke prema programu (doručak u hotelu,
- večere u loklanim restoranima,
- razglede i izlete s lokalnim vodičima prema programu,
- grupne transfere na relaciji zračna luka – hotel - zračna luka prema programu,
- ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju,
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- jamčevinu,
- troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

- pristojbe zračnih luka 2.990 kn (obavezna doplata prilikom prijave),
- vizu za Kinu s uključenim posredovanjem 280 kn (redovna)
- dodatne obroke i izlete,
- napojnice za vodiče (obavezna doplata na licu mjesta),
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Obavezne doplate po osobi

Obavezna doplata kod prijave:
- pristojbe zračnih luka: cca 2.990 kn ( podložne promjenama - konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu).

Obavezna doplata na licu mjesta:
- napojnice za lokalne vodiče i vozače: 40 EUR

Neobavezne doplate po osobi

Tang show Xi'an: 230 kn
Akrobatski show Shanghai: 195 kn

Osnovne informacije

Lokacija Istražite čari Kineskog zida. Prošećite veličanstvenim Tien An Menom, najvećim trgom na svijetu. Uronite u misteriju Zabranjenog grada, gdje kao da je vrijeme stalo još kada su vladari dinastija Ming i Qing i njihove konkubine šetale brojnim palačama, paviljonima, vrtovima i dvorištima, zaštićeni od očiju javnosti. Zavirite u drevne hramove i palače kineskih vladara i prebrojite fascinantne terakota ratnike u čuvenom arheološkom nalazištu u Xi'anu. Posjetite grad Suzhou – poznat kao „Venecija istoka“ zbog mnogobrojnih kamenih mostova preko rijeke Jangce. Na kraju putovanja ostat ćete zapanjeni eksplozijom boja i šarenila koje pruža kozmopolitski Shanghai.

Važne napomene

VIZA: potrebna. Potrebni dokumenti: original putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci po ulasku u Kinu s najmanje jednom praznom stranicom; ispunjen obrazac, isprintan obostrano na jednom papiru (ukupno dva lista papira), čitko ispunjen velikim tiskanim slovima – MOLIMO SVAKAKO PAZITI NA FORMAT DATUMA gggg-mm-dd, jedna fotografija sa svijetlom pozadinom veličine za putovnicu – zalijepljena na obrazac!
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kine i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
- Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Kompas Zagreb d.d. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Kompasa Zagreb.
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- Najmanji broj prijavljenih: 15 putnika.

Najmanji broj putnika

Najmanji broj putnika potreban za realizaciju aranžmana: 15