Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrHurgada

subotom iz Ljubljane

Cijena od:
-
Broj dana: 8
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 
-
-
-
-

Cijena uključuje

- povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju
- zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
- prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: 1 komad do 23 kg
- autobusni prijevoz do/od odabranog objekta, osim gdje nije drugačije navedeno
- 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu
- asistenciju predstavnika agencije u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

- fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje,
- nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe,
- paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!,
- povratni transfer Zagreb - zrakoplovna luka Ljubljana - Zagreb 349 kn po osobi

Neobavezne doplate po osobi

Povratni transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: 299kn po osobi

Korisne informacije

OSIGURANJE:
Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja (osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage).

POVRATNI TRANSFER ZAGREB - ZRAKOPLOVNA LUKA LJUBLJANA – ZAGREB:
Organiziramo povratni transfer za polaske zrakoplova iz Ljubljane. Molimo Vas da upit za transfer postavite prilikom rezervacije aranžmana, a informaciju o realizaciji transfera primiti ćete najkasnije 3 dana prije polaska. Vrijeme transfera će biti objavljeno u završnoj obavijesti o putovanju.

100 BESPLATNIH PARKING MJESTA:
BESPLATAN parking na vanjskom parkiralištu P2 za 8 ili 15 dana u zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani za prvih 100 PRIJAVA! Ova ponuda se odnosi na FIRST MINUTE prijave do popunjenosti kapaciteta. U kasnijim terminima za vas smo pripremili povoljnije cijene. Cijena parkiranja 8 dana za samo 350 kn (redovna cijena 510 kn); cijena parkiranja 15 dana za samo 540 kn (redovna cijena 830 kn).

DJECA:
Dijete do 2 godine putuje besplatno na charter letovima. Plaća dodatne troškove za ulaz/izlaz u/iz države (npr. viza za Tursku, Egipat).

Važne napomene

Kod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje, tako i na sam dan polaska. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji unutar 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Min. broj putnika: 120. Ukoliko je broj putnika manji organizator zadržava pravo na promjenu mjesta polaska i povratka.
Putnik koji se prijavljuje za putovanje u inozemstvo, mora imati važeću putovnicu ili drugu odgovarajuću ispravu s kojima može ući u pojedinu zemlju. U slučaju da pojedine države uvjetuju ulazak u državu određenom vremenskom ispravnošću putne isprave prije isteka valjanosti na dan ulaska, putnik je o tim odredbama dužan sam voditi računa.
Glavni organizator putovanja je Palma travel d.o.o., te se prodaja radi u ime i za račun organizatora Palma travel d.o.o. Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane Palma travel d.o.o sastavni su dio programa.