Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrBrighton

Embassy Summer | 11 - 17 godina

Cijena od:
-
Broj dana: 15
Tip putovanja: Tečaj jezika
polasci:
 
jezici
EmbassySummer
EmbassySummer
EmbassySummer

Cijena uključuje

- 20 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
- nastavni materijal
- prijemni ispit
- potvrdu o pohađanju tečaja
- smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona
- program društvenih i sportskih aktivnosti
- 2 razgleda Brightona
- 2 poludnevna izleta lokalnim turističkim atrakcijama
- 2 cjelodnevna izleta (ili London ili Canterbury ili Cambridge)
- kartu za gradski prijevoz za vrijeme organiziranih razgleda i izleta od strane škole
- 24-satni nadzor osoblja škole
- zrakoplovnu kartu Zagreb - London – Zagreb
- zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
- prijevoz na relaciji zračna luka - škola - zračna luka
- pratitelja putovanja iz Zagreba
- organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje

- putno zdravstveno osiguranje
- osiguranje od otkaza putovanja

Obavezna doplata na licu mjesta: tijekom boravka u Brightonu polaznici moraju nabaviti kartu za lokalni prijevoz - cca 25 GBP tjedno.

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji unutar kampusa. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona (tijekom tjedna svi obroci poslužuju se u kantini unutar kampusa, a subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija je podijeljena u blokove, a svaki blok sastoji se od 4 do 6 jednokrevetnih soba (svaka soba ima tuš/WC). Na svakom katu nalazi se i opremljena kuhinja u kojoj polaznici mogu provoditi vrijeme za zajedničko druženje. Besplatan wi-fi je dostupan u rezidenciji. Posteljina je osigurana, a obavezno ponijeti ručnike!

Škola

Živahni Brighton, gradić na engleskoj obali, prekrasno je mjesto za učenje engleskog jezika. Uzbudljiv program i smještaj u kampusu Sveučilišta Sussex pruža svakom polazniku iskustvo privremenog studentskog života. Kampus se nalazi svega 10-ak minuta od središta Brightona. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Polaznicima je na raspolaganju i praonica rublja. U neposrednoj blizini kampusa polaznici će moći uživati u zelenilu Stanmer Parka gdje će se održavati poslijepodnevne sportske aktivnosti poput nogometa, odbojke i sl. London je udaljen svega 1,5 h vožnje od Brightona i tijekom dvotjednog boravka će zasigurno biti organiziran izlet u London.

Nastava

Odvija se u učionicama unutar kampusa, a sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu svi polaznici pristupaju testiranju na temelju kojeg će biti razvrstani u grupe prema trenutno pokazanom znanju. Naglasak se stavlja na svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi.

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su 2 posjeta atrakcijama Brightona, 2 poludnevna izleta (npr. Arundel Castle, the Royal Pavillion, the Lanes ili sl.) i 2 cjelodnevna izleta (ili London ili Canterbury ili Cambridge), a tijekom tjedna organizirane su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti. Od sportskih aktivnosti škola nudi mali nogomet, graničar, odbojku, košarku, badminton, a škola organizira i mini Olimpijadu. Također, organizirane su i večernje aktivnosti kao što su disko, kviz, večer uz film, talent show, karaoke, lov na blago i sl.

Važne napomene

Red letenja:
30.07.2017. BA 849 Zagreb - London; polazak u 12:30, dolazak u 14:00
13.08.2017. BA 848 London - Zagreb; polazak u 08:15, dolazak u 11:35

Najmanji broj putnika

10