Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

Berlin

DID deutsch-institut | 14 - 17 godina

Cijena od:
-
Broj dana: 15
Tip putovanja: Tečaj jezika
polasci:
 
didberlin
didberlin
didberlin
didberlin

Cijena uključuje

- 20 školskih sati nastave njemačkog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
- Nastavni materijal
- Prijemni ispit
- Potvrdu o pohađanju tečaja
- Smještaj u dvokrevetnim/četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona
- Program svakodnevnih društvenih i sportskih aktivnosti
- svakodnevni obilasci Berlina (lokalni prijevoz uključen u cijenu)
- 24-satni nadzor osoblja škole
- Zrakoplovnu kartu Zagreb - Berlin - Zagreb
- Prijevoz zračna luka - škola - zračna luka
- Pratitelja putovanja iz Zagreba
- Zrakoplovne pristojbe
- Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje

- doplatu za intenzivni tečaj (4 dodatna sata tjedno) 790 kn
- putno zdravstveno osiguranje
- osiguranje od otkaza putovanja

Smještaj

Smještaj je osiguran u rezidenciji, u sklopu škole, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama (vlastita kupaonica) na osnovi punog pansiona. U sklopu rezidencije je i praonica rublja. Posteljina i ručnici osigurani!

Škola

Ako neki grad na svijetu ima zanimljivu povijest, onda je to svakako Berlin. U prošlosti je prošao kroz mnogo toga, od nasilne podjele na dva dijela pa sve do ponovnog ujedinjenja, danas je jedan od najprivlačnijih gradova svijeta. Osim što je poslovno središte, prijestolnica je glazbe, umjetnosti i mode. DID DEUTSCH INSTITUT svake godine organizira ljetni rezidencijalni tečaj njemačkog jezika za mlade u Berlinu, u samom središtu grada (Berlin-Mitte). Škola i rezidencija (u sklopu hotela A&O) nalaze se svega 20-ak minuta hoda od Reichstaga i Brandenburških vrata. Stanica tramvaja udaljena je 5 minuta hoda. Škola raspolaže sa svijetlim prostranim učionicama koje su vrlo moderno opremljene. Rezidencija se nalazi na zadnja 2 kata zgrade, a u sklopu škole je i restoran - kantina, caffe bar s velikom krovnom terasom (koristi se i za večernje aktivnosti, za disco, karaoke, filmske večeri...), veliki prostrani vrt, a u prizemlju je i velika recepcija koja služi kao dnevni boravak.

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 10-12 polaznika). Važno: tečaj nije namijenjen apsolutnim početnicima!

Izleti i slobodne aktivnosti

Škola organizira svakodnevne sportske aktivnosti i razglede grada, tijekom tjedna, nakon nastave, a vikendom cjelodnevne razglede grada. Organizirani su i posjeti muzejima kao što su Pergamon muzej, Njemački povijesni muzej, Znanstveni muzej, zatim organizira posjete otoku muzeja, Hackescher Marketu, Reichstagu, TV tornju, razgled starog dijela Kreuzberg ili turu uzduž rijeku Spree i sl. Navečer su organizirane aktivnosti kao što su sportske večeri, karaoke, disco, kino, cabaret show, talent show. Od sportskih aktivnosti škola organizira natjecanje u odbojci na pijesku, nogometu, odlazak na plivanje i sl.

Važne napomene

Red letenja:
18.06.2017./16.07.2017. 4U 8975 Zagreb - Berlin; polazak u 08:30, dolazak u 09:55
02.07.2017./30.07.2017. 4U 8974 Berlin - Zagreb; polazak u 06:20, dolazak u 07:55

Najmanji broj putnika

10