Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrBeč busom

3 dana, iz Zagreba

Cijena od:
-
Broj dana: 3
Tip putovanja: Putovanje autobusom
polasci:
 
Bec
Bec
Prater
Belvedere

1. dan - ZAGREB - BEČ

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora (peron 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. Po dolasku u Beč razgled grada koji započinjemo s dvorcem Belvedere. Nakon šetnje prelijepim parkom odlazak do samog centra grada i nastavak razgleda: Ring , opera, Gradska vijećnica, Trg Marije Terezije, parlament, Katedrala sv. Stjepana, Hofburg... Po razgledu odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za vlastite programe. Idealna prilika da probate čuveni „Wienerschnitzel“ u nekom od restorana.Noćenje u hotelu.

2. dan - BEČ-( fakultativni izlet Parndorf/Bratislava )

Nakon doručka, oko 9 sati, predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet do Bratislave (doplata) s usputnim zaustavljanjem kod Parndorfa, najvećeg dizajnerskog shopping centra u cijeloj Austriji. Slobodno vrijeme do 13:00 sati. Nastavak putovanja prema Bratislavi. Po dolasku, razgled grada: stare mesto, stara gradska vjećnica, katedrala sv. Martina, franjevačka crkva, gradske palače, stari grad iz 15. st., vrata sv. Mihovila, slovačko narodno kazalište. Poslijepodne kraće slobodno vrijeme za vlastite programe. Predviđen polazak prema Beču oko 18:00 sati. Povratak u hotel i noćenje. Za stranke koje ostaju u Beču predlažemo posjet nekom od brojnih muzeja kao što su Albertina ili Kunsthistorisches muzej ili jednostavno prošećite poznatom Mariahilferstrasse i zavirite u neku od brojnih trgovina. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan - BEČ - ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo posjet kraljevskom dvorcu Schönbrunn (doplata) s prekrasnim parkom i Gloriettom. Ukoliko više volite atmosferu bečkih kavana, uživajte uz “melange” i Sacher tortu. U 14.00 sati polazak za Zagreb s očekivanim dolaskom u večernjim satima.