Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr


Beč

Valentinovo

Cijena od:
-
Broj dana: 3
Tip putovanja: Putovanje autobusom
polasci:
 

1. dan - ZAGREB - BEČ

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502 - 506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. Dolazak u Beč u ranim poslijepodnevnim satima. Po dolasku panoramska vožnja autobusom Ringom, dvorac Belvedere, Opera, Parlament, Rathaus, kuća čuvenog arhitekta Hundertwassera. Odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za vlastite programe. Idealna prilika da probate čuveni “Wienerschnitzel“ u nekom od restorana. Noćenje u hotelu.

2. dan - BEČ

Nakon doručka nastavak razgleda grada u pratnji lokalnog vodiča. Šetnja užim centrom Beča od Schwedenplatza do Hofburga uz najveće znamenitosti i kroz najpoznatije bečke ulice: Kärtnerstrasse, katedrala Sv. Stjepana, Graben, carske grobnice, galerija Albertina... Slobodno poslijepodne za vlastiti program. Preporučamo posjet nekom od brojnih muzeja, izložbi, koncertu ili, jednostavno, prošećite Kartnericom, Grabenom ili poznatom Mariahilferstrasse i zavirite u neku od brojnih trgovina. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan - BEČ - ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo posjet kraljevskom dvorcu Schönbrunn (doplata) s prekrasnim parkom i Gloriettom. Ukoliko više volite atmosferu bečkih kavana, uživajte uz “melange” i Sacher tortu. U 14.00 sati polazak za Zagreb s očekivanim dolaskom u večernjim satima.