Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrBeč

DID deutsch-institut | 14 - 17 godina

Cijena od:
-
Broj dana: 14
Tip putovanja: Tečaj jezika
polasci:
 
didwien
didwien
didwien
bec

Cijena uključuje

- 20 školskih sati nastave njemačkog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
- Nastavni materijal
- Prijemni ispit
- Potvrdu o pohađanju tečaja
- Smještaj u dvokrevetnim/četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona
- Program svakodnevnih društvenih i sportskih aktivnosti
- Svakodnevne obilaske Beča (lokalni prijevoz uključen u cijenu)
- 24-satni nadzor osoblja škole
- Prijevoz vlakom Zagreb - Beč - Zagreb
- Pratitelja putovanja iz Zagreba
- Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje

- doplatu za intenzivni tečaj (4 dodatna sata nastave tjedno) 790 kn
- putno zdravstveno osiguranje
- osiguranje od otkaza putovanja

Smještaj

Smještaj je osiguran u rezidenciji, u sklopu škole, u dvokrevetnim ili četverokrevetnim sobama (vlastita kupaonica) na osnovi punog pansiona. U sklopu rezidencije je i praonica rublja. Posteljina i ručnici osigurani!

Škola

Beč je slavni grad velikih skladatelja i glazbenika, dom bečkog valcera i Sacher torte, svjetska metropola po kojoj i danas voze kočije. DID deutsch-institut, nakon odličnog iskustva s ljetnom školom u Berlinu, 2013. otvorio je školu i u samom središtu Beča. Škola i rezidencija se nalaze u u sklopu hotela A&O. Škola raspolaže sa svijetlim moderno opremljenim učionicama, a u sklopu škole je i restoran - kantina, caffe bar s velikom krovnom terasom (koristi se i za večernje aktivnosti, za disco, karaoke, filmske večeri...), veliki prostrani vrt, a u prizemlju je i velika recepcija koja služi kao dnevni boravak.

Nastava

Nastava se sastoji od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 10-12 polaznika). Važno: tečaj nije namijenjen apsolutnim početnicima!

Izleti i slobodne aktivnosti

Škola organizira svakodnevne sportske aktivnosti i razglede grada, tijekom tjedna, nakon nastave, a vikendom cjelodnevne razglede grada. Organizirani su i posjeti muzejima i atrakcijama kao što su: Dvorac Belvedere, Dvorac Schönbrunn, prirodoslovni muzej, muzej Prater, muzej Madame Tussaud’s, odlazak u park Prater, cjelodnevni izlet u Salzburg, ili Schneeberg, ili Neusiedler See i dvorac Esterhazy… Navečer su organizirane aktivnosti kao što su sportske večeri, karaoke, disco, kino, cabaret show, talent show, odlazak u kino, ili na kuglanje. Od sportskih aktivnosti škola organizira natjecanje u odbojci na pijesku, nogometu, odlazak na plivanje i sl.

Najmanji broj putnika

10