Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrAustralija i Novi Zeland

Sydney - Ayers Rock - Alice Springs - Cairns - Veliki koraljni greben - Melbourne - Christchurch - Queenstown - Rotorua - Auckland

Cijena od:
-
Broj dana: 16
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
 
Sydney
NoviZeland
MilfordSound
Uluru

Cijena uključuje

- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema programu
- smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 13 noćenja s doručkom u hotelima 3*/4*
- obroke prema programu
- sve razglede navedene u programu putovanja
- ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju
- lokalne vodiče u Austaliji i Novom Zelandu na engleskom jeziku
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
- jamčevinu
- troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

- pristojbe zračnih luka 5.990 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 7.200 kn
- dodatne obroke, usluge i izlete koji nisu navedeni u programu putovanja
- osobne troškove
- putno osiguranje (preporučujemo).

Obavezne doplate po osobi

- pristojbe zračnih luka 5.990 kn (plaćanje prilikom rezervacije; podložne promjenama)
- napojnice vodiču i vozaču 60 EUR (plaćanje na licu mjesta)

Važne napomene

- Kategorizacija hotela u Australiji i Novom Zelandu odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemljama u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Zbog većih udaljenosti koje se tijekom putovanja prelaze autobusom, moguća su manja odstupanja u redoslijedu pružanja usluga; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
- Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Prilikom rezervacije putovanja obavezno je dostaviti kopiju putovnice prodajnom mjestu. Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) odgovoran je isključivo putnik.

Viza za Australiju: Hrvatski državljani mogu podnijeti zahtjev za eVisitor (subclass 651) vizu on line na web stranici australske Vlade - Odjela za imigraciju i državljanstvo. Nositelj eVisitor (subclass 651) vize može ući u Australiju u turističke ili kraće poslovne svrhe kao npr. sudjelovanje na konferencijama ili ispitivanje poslovnih mogućnosti. Za ovu vizu se ne naplaćuje pristojba. Tražitelj eVisitor vize mora posjedovati važeću putovnicu, a temeljem te vize je dozvoljen maksimalni boravak u trajanju 3 mjeseca i višestruki ulazak u zemlju unutar razdoblja od 12 mjeseci.
Poveznica na e-Visitor( e-Viza) aplikaciju: http://www.border.gov.au/Trav/Visa-1/651-

Viza za Novi Zeland: Hrvatskim državljanima nije potrebna viza za Novi Zeland, ali se prilikom ulaska u zemlju obavlja razgovor s imigracijskim službenicima.

Najmanji broj putnika

15