Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrOxford English Centre, pripremni tečaj

Pripremni tečajevi za polaganje ispita IELTS i TOEFL za mlade iznad 16 godina | Velika Britanija, Engleska, Oxford   
Oxford English Centre osnovan je 1979. godine i smješten je u veličanstvenoj viktorijanskoj zgradi. Od središta grada udaljen je svega 1 km (10-ak minuta hoda), a svjetsku reputaciju postigao je zahvaljujući kvalitetnim tečajevima i posebnim pristupom svakom studentu tijekom cijele godine. Raspolaže sa svijetlim i prostranim učionicama, prostorom za samostalno učenje, Internet caffeom, učionicom s kompjuterima, kafeterijom i prekrasnim vrtom. Odličan tim koji se sastoji od ravnatelja škole Mr. Grahama Simpsona (koji je svojedobno i studirao i doktorirao na Oxford Universityju), osoblja na recepciji škole do odličnih, mladih i dinamičnih profesora, garantira domaću atmosferu u školi, s individualnim pristupom svakom polazniku tečaja engleskog jezika. Svakodnevne poslijepodnevne i večernje aktivnosti te izleti vikendom ostat će vam u nezaboravnom sjećanju.

Više informacija na: www.oxfordenglish.co.uk

NASTAVA

Odvija se u grupama do 14 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

PRIPREMNI TEČAJ ZA IELTS/TOEFL: sastoji se od 20 sati nastave općeg jezika i 10 sati pripreme za polaganje ispita IELTS, odnosno TOEFL. Početak pripremnog tečaja za IELTS moguć je svaki ponedjeljak, a početak tečaja za TOEFL je 18.8.2014.

SMJEŠTAJ

Smještaj je moguće organizirati u obiteljima koje su pažljivo izabrane od strane školskog koordinatora za smještaj. Organiziran je u jednokrevetnim sobama (kupaonicu dijelite s ostalim ukućanima) na osnovi polupansiona tijekom tjedna i punog pansiona tijekom vikenda. Moguće je osigurati i smještaj u Executive obiteljima koje nude smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Moguće je osigurati i smještaj u hotelima (na upit), i u rezidencijama.
Student house rezidencija nalazi se 10 minuta hoda od škole i smještaj je moguć tijekom srpnja i kolovoza za polaznike starije od 20 godina. Smještaj je u komfornim jednokrevetnim sobama na osnovi noćenja (bez obroka). Kuhinja i kupaonica se dijele sa 3-5 polaznika. Ima mogućnost interneta, te praonica rublja (na kovanice). Posteljina uključena. Obavezno ponijeti ručnike.

 
 
Cijene su po osobi u kn.
TEČAJ Broj sati tjedno* 1 tjedan 2 tjedna 3 tjedna
Pripremni tečajevi za IELTS* 20 sati nastave općeg jezika + 10 sati pripreme za IELTS 3.395
6.790
10.185
Pripremni tečajevi za TOEFL** 20 sati nastave općeg jezika + 10 sati pripreme za TOEFL -
6.990
-
TROŠAK REGISTRACIJE
 775
1 školski sat traje 45 minuta.
* Početak tečaja: svaki ponedjeljak.
** Početak tečaja: 18.8.2014.


SMJEŠTAJ, jednokrevetna soba 1 tjedan
OBITELJ: polupansion tijekom tjedna, puni pansion vikendom 1.690
EXECUTIVE OBITELJ (vlastita kupaonica)
3.290
STUDENT HOUSE, srpanj, kolovoz
 2.190
DOPLATE: za smještaj u obitelji za mlađe od 18 godina  150 kn/tjedan
DOPLATE: prijevoz zračna luka Heathrow – smještaj 1.450
DOPLATE: prijevoz zračna luka Gatwick – smještaj 1.750
Cijene su po osobi u kn.
Napomena: dolazak nedjeljom, odlazak subotom.