Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

Kompas Zagreb d.d.

 
Kompas Zagreb d.d. turistička agencija je prva hrvatska putnička agencija registrirana kao dioničko društvo 1991. godine.

Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Čakovcu, a agencija se bavi svim vrstama turističkih aranžmana i poslova te prodajom putnih dokumenata i zrakoplovnih karata. Pored direktne prodaje, aranžmane Kompas Zagreb moguće je uplatiti i putem ovlaštenih subagenata u inozemstvu i svim većim hrvatskim gradovima. Plaćanje svih aranžmana moguće je u više obroka. Primaju se kreditne kartice: Amex, Diners, Visa i Mastercard.

Kompas Zagreb je
 • predstavnik vodeće portugalske zrakoplovne tvrtke TAP Portugal za Hrvatsku i Sloveniju. Predstavništvo TAP-a nalazi se u Zagrebu, na adresi Andrije Hebranga 34.
 • predstavnik najveće ukrajinske zrakoplovne kompanije Ukraine International Airlines za Hrvatsku, sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Andrije Hebranga 34.
 
Usmjerenost prema kvaliteti službeno je potvrđena 28.4.2014. od strane Lloyd's Register Quality Assurance, dobivanjem certifikata za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2015.
 

  Za detaljnije informacije slobodno se obratite telefonom, telefaksom ili putem e-maila.
   


Kontakti

 

domaća putovanja i odmori, wellness
zimovanje, skijanje

europska putovanja - grupna, individualna

mediteran

krstarenja

  interkontinentalna putovanja i sport

  tečajevi stranih jezika

  avio karte

  incoming odjel

  M.I.C.E. i korporativni odjel

  marketing, prodaja, dizajn

  TAP Portugal

  UKRAINE INTERNATIONAL AIRLINES

  subagenti