Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr

Kompas Zagreb d.d.


 
Kompas Zagreb d.d. turistička agencija je prva hrvatska putnička agencija registrirana kao dioničko društvo 1991. godine.

Poslovnice se nalaze u Zagrebu (2), Splitu (1), Osijeku (1), Rijeci (1), Karlovcu (1), Čakovcu (1) i Šibeniku (1), a agencija se bavi svim vrstama turističkih aranžmana i poslova te prodajom putnih dokumenata i zrakoplovnih karata. Pored direktne prodaje, aranžmane Kompas Zagreb moguće je uplatiti i putem ovlaštenih subagenata u inozemstvu i svim većim hrvatskim gradovima. Plaćanje svih aranžmana moguće je u više obroka. Primaju se kreditne kartice: Amex, Diners, Visa i Mastercard.

Kompas Zagreb je
  • predstavnik vodeće portugalske zrakoplovne tvrtke TAP Portugal za Hrvatsku i Sloveniju. Predstavništvo TAP-a nalazi se u Zagrebu, u poslovnici Gajeva 6.
  • predstavnik tajvanske zrakoplovne tvrtke EVA AIR za Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Makedoniju i Srbiju. Predstavništvo EVA AIR nalazi se u Zagrebu, u poslovnici Gajeva 6.
  • predstavnik najveće ukrajinske zrakoplovne kompanije Ukraine International Airlines za Hrvatsku, sa sjedištem u Zagrebu, Gajeva 6.
 
Usmjerenost prema kvaliteti službeno je potvrđena 28.4.2014. od strane Lloyd's Register Quality Assurance, dobivanjem certifikata za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2015.
 

  Za detaljnije informacije slobodno se obratite telefonom, telefaksom ili putem e-maila.
   Kontakti

 

Predsjednica Uprave

  • Sanja Buterin

direktor prodaje

  • Tomislav Kero

domaća putovanja i odmori, wellness

europska putovanja - grupna, individualna

mediteran

krstarenja

zimovanja, skijanje

interkontinentalna putovanja i sport

tečajevi stranih jezika

avio karte

incoming odjel

M.I.C.E. i korporativni odjel

marketing, prodaja, dizajn

TAP Portugal

EVA AIR

UKRAINE INTERNATIONAL AIRLINES