Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrHotel Trakošćan

Kategorija:
Mjesto: Hrvatska, Kontinentalna Hrvatska, Trakošćan
 

Opis hotela

Sa 126 moderno opremljenih soba i 2 apartmana hotel nudi uslugu smještaja i široku paletu sadržaja. Poželjna destinacija za poslovne ljude, polaznike raznih seminara, kongresa ili team buildinga, obitelji sa djecom ili pak avanturiste, sportaše i putnike namjernike, oprema naših modernih soba zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Svaka soba ima pogled na Park šumu odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan što će upotpuniti vaš ukupni doživljaj.
Na samo 70 km od Zagreba i svega 40 km od Varaždina, smješten u „zelenom raju“ i izoliran od svakodnevnice.
Moderan i multifunkcionalan Kongresni centar ima kapacitet 300 mjesta i vrhunsku tehničku opremu, stoga može zadovoljiti potrebe organizacije i najzahtjevnijih događanja.

Osnovne informacije

parkiralište prijava od: 14 sati
odjava do: 11 sati

Položaj

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, Hotel Trakošćan**** smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca (dvorac Trakošćan) iz bogate hrvatske baštine.

Hotelska ponuda

unutarnji bazen - slatka voda wellness centar u sklopu hotela
beauty centar masaža
a la carte restoran restoran
wireless internet bar

Sobe

fotelja na razvlačenje mogućnost pomoćnog ležaja
klima satelitska tv
LCD TV wireless internet
telefon mini-bar
sef u sobama kupaonica s kadom
sušilo za kosu

Prehrana

Dva hotelska restorana, a la carte „Arx Thacorum“, pansionski restoran „Drašković“, te restoran u podnožju samog dvorca, sa 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude delicije kao što su tradicionalna zagorska jela. Inovativni pristup, ponuda autorskih jela, slastica kao i drugih specijaliteta učinit će boravak u našim restoranima praznikom za nepca naših gostiju. Veliki izbor domaćih i stranih pića, te vina, koja uz stručnu pomoć našeg ljubaznog osoblja možete kušati u vinoteci hotela, zatvaraju krug potpune gastronomske ponude ove destinacije.
ručak večera
vrijeme doručka 7,00 sati doručak
toplo/hladni buffet

Sport i zabava

Geografski položaj hotela i naselja Trakošćan, između Ravne Gore, Maceljskog gorja i Ivančice pruža Vam mogućnost nebrojenih aktivnosti vezanih uz prirodu. Planinarenje, paraglajding, let balonom, pješačke ture, vožnje biciklističkim stazama, jahanje, off road vožnje i izleti samo su dio te ponude. Bogatom ponudom animacijskog programa i sadržaja kvalitetno ćemo osmisliti vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, malonogometno, odbojkaško i košarkaško igralište, koji su sastavni dio hotelskog kompleksa, daju mogućnost dodatne rekreacije i zabave kako za sportaše profesionalce tako i za rekreativce.
teniski tereni nogometno igralište
košarkaško igralište brdski bicikli

Wellness

Wellness
Da bi vaš odmor bio potpun, na usluzi vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.
zatvoreni bazen sauna
whirlpool finska sauna
turska sauna masaža
fitness
smještajne jedinice:
od:     do:    
 
 
Smještaj
Usluga
Navedene cijene su po osobi za smještaj u hotelskim i drugim sobama dok je za smještaj u apartmanu cijena izražena po smještajnoj jedinici (apartmanu), ukoliko nije drugacije navedeno.

Navedene dnevne cijene vrijede za boravke od najmanje 7 dana. Ukoliko je boravak kraći,cijena se u pravilu uvećava za 10-30%, a dodatak će biti uračunat čim unesete sve elemente potrebne za potvrdu rezervacije.