Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrIntegralni hotel Srce Prirode

Kategorija:
Mjesto: Hrvatska, Kontinentalna Hrvatska, Ribnik
 
panorama
exterior
pool
interior

Osnovne informacije

Kupanje u rijekama:

rijeka Dobra: 7 km
rijeka Kupa: 9 km
rijeke Korana i Mrežnica: 20 km
parkiralište

Položaj

Integralni hotel "Srce prirode" nalazi se u Ribniku, mjestu udaljenom 70 km od glavnog grada Hrvatske Zagreba. Ovaj obiteljski hotel izgrađen je u tradicionalnom seoskom stilu s drvenim kućicama, sa sobama za smještaj uređenim u skladu s najvišim hotelskim standardima. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, televizor i klima uređaj. Pored kuće gostima je na raspolaganju natkriveni grijani bazen. Restoran u sklopu hotela nudi domaća tradicionalna jela, kao i izvrsna vina iz regije. Ribnik, okružen prekrasnom prirodom i 4 rijeke je izvrsna destinacija za opuštajući odmor. To je također idealna destinacija za aktivni odmor jer nudi 30 km pješačkih staza, i rekreativne sadržaje na imanju: mini golf, mini bowlig, stolni tenis, najam bicikala, boćalište, odbojka i nogomet. Rijeka Kupa nalazi se u blizini imanja te je čista, bogata ribom i pogodna za kupanje, ribolov i kanuing. U blizini Srca Prirode nalazi se i nizinsko lovište, te golf teren Dolina kardinala. Srce prirode je i biciklistički raj, te nudi brojne biciklističke staze kojima ćete se provesti kroz lijepe krajolike. Unutar sat vremena vožnje možete posjetiti Zagreb, Nacionalni park Plitvička jezera i Opatiju.

Hotelska ponuda

vanjski bazen restoran

Sobe

U sklopu SrCa prirode nalaze se 3 autohtone kuće koje su uređene kako vanjskim tako i unutarnjim izgledom u tradicionalnom duhu te opremljene prema zahtjevima i standardima potreba turizma.

Kuća CIKLAMA
Ambijent u kojem ćete udobno i mirno spavati probuđeni cvrkutom ptica. Kuća s dvije sobe s po dva ležaja i zasebnom kupaonicom.

Kuća JAGLAC
Sastoji se od 3 dvokrevetne sobe svaka s zasebnom kupaonicom svaka s ukupno 26 m2.

Kuća ŠAFRAN
Sastoji se od tri luksuzno opremljene sobe. Dvije sobe po dva ležaja, a treća soba s 3 ležaja. U sklopu kuće nalazi se "pimlica" s biljarom i prostorom za druženje. Posebnost kući daje terasa uz voćnjak i šumu.

Kuća LJUBIČICA
Stari rustikalni stil gradnje daje kući jedinstven izgled. Sastoji se od 12 luksuzno uređenih dvokrevetnih soba, svaka s zasebnom kupaonicom. Ispred kuće prostire se predivan trg s starom lipom ispod koje ćete moći uživati u jutarnjoj kavi ili domaćem čaju.
klima kabelska tv
tuš u kupaonici

Prehrana

Prehrana
Konoba
Ponudu restorana obogaćuje konoba koja je idealno mjesto za Vaše poslovne i privatne proslave do 40 osoba. Ukoliko ste ljubitelj vrhunske kapljice, u vinoteci pronađite nešto za sebe i svoje prijatelje, te uživajte u degustaciji ekološki proizvedenih proizvoda kraja i uže okolice, vrhunskom pršutu, siru ...

Restoran "Petrova klet"
Rustikalni ambijent "Petrove kleti" je idealno mjesto ukoliko želite zaboraviti vrijeme i gradsku vrevu. Uživajte u pogledu na brežuljke i šume susjednih sela s ganka "Petrove kleti","slušajte" cvrkut ptica ili zvuk tamburice ovisno o raspoloženju i prigodi. Restoran nudi domaću kuhinju u prostoru od 75 sjedeći mjesta.

Radno vrijeme pon-ned: 12:00-22:00
01.11.-15.04.- uz najavu
Sjenica s pekom
Ako ste odlučili provesti vikend s svojim najbližima u mogućnosti ste koristiti sjenicu s roštiljem i pekom gdje možete okušati svoje kulinarsko umijeće.
Ili se prepustite mašti pripreme jela po receptima baka (kruha, janjetine, domaće patke, purice,štrukli, štrudla, bučnica...)

Sport i zabava

stolni tenis mini golf
iznajmljivanje bicikla bicikli
nordijsko hodanje
smještajne jedinice:
od:     do:    
 
 
Smještaj
Usluga
Navedene cijene su po osobi za smještaj u hotelskim i drugim sobama dok je za smještaj u apartmanu cijena izražena po smještajnoj jedinici (apartmanu), ukoliko nije drugacije navedeno.

Navedene dnevne cijene vrijede za boravke od najmanje 7 dana. Ukoliko je boravak kraći,cijena se u pravilu uvećava za 10-30%, a dodatak će biti uračunat čim unesete sve elemente potrebne za potvrdu rezervacije.