Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hr
Besplatni telefon 0800 4320
rezervacije@kompas.hrSee Learning Center Lisabon

Portugalski za mlade iznad 18 godina | Lisabon, PortugalSee Learning Center mala je privatna škola u Lisabonu, smještena u rezidencijalnom dijelu grada, u Alfornelosu, povezano sa središtem grada metroom i autobusom. Lisabon, legendarni grad izgrađen na 7 brežuljaka, savršen je spoj prošlosti i sadašnjosti i jedan je od najsigurnijih gradova Europe. Vedar je i živopisan. Lisabonci su nevjerojatno ljubazni i duhom opušteni tako da Vam se lako može dogoditi da gradski autobus stane izvan stanice, zato što Vama tako odgovara ili da vozač kojeg ste "ustopirali", produži vožnju još 5 km da bi Vas odvezao na Vaše odredište. U Lisabon možete doputovati dobro ili loše raspoloženi, ljuti ili zaljubljeni, ali bez obzira na sve, grad će Vas oduševiti. Boravak u Lisabonu bit će Vam nezaboravna uspomena ukoliko ukomponirate tečaj i izvannastavne aktivnosti u organizaciji škole koje su bazirane na upoznavanju grada.

Više informacija na: www.seelearningcenter.pt

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 8 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OSNOVNI TEČAJ: sastoji se od 15 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 25 školska sati tjedno (moguće samo tijekom ljeta).
OSTALI TEČAJEVI: one to one, poslovni portugalski – tailor made, chat club tečaj, portugalski za zlatnu dob 50+, internship program.

SMJEŠTAJ

Škola organizira smještaj u obiteljima, koje su pažljivo selektirane od strane škole, i nikada nisu udaljene više od 20 minuta javnim gradskim
prijevozom od škole. Smještaj u obitelji omogućuje Vam totalno upoznavanje s jezikom i kulturom Portugalaca. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi ili noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. Ukoliko želite, možemo organizirati i smještaj u hotelima.
Obavezno ponijeti ručnike!
 
 

 TEČAJ  Broj sati tjedno
 2 tjedna
3 tjedna
4 tjedna
OPĆI
15
4.150
6.190
8.275
INTENZIVNI
24
7.025
10.550
14.050
TROŠAK REZERVACIJE 590 kn
*1 školski sat traje 45 minuta.
Cijena po osobi u kn.


SMJEŠTAJ / 1 TJEDAN / Cijena po osobi u kn
OBITELJ
- dvokrevetna soba, noćenje s doručkom: 990 kn
- dvokrevetna soba, polupansion: 1.550 kn
DOPLATE:
- dodatno noćenje: 190 kn
- prijevoz zračna luka - smještaj: 390 kn
TROŠAK REZERVACIJE SMJEŠTAJA: 490 kn
Napomena: dolazak subotom / nedjeljom, odlazak subotom.